Lecseréljem mózesrészt sportrészre?
Figyelt kérdés
Nincs még három hónapos a kisfiam,de úgy alakult,hogy eleve nagy baba volt,és nem fér el kényelmesen beöltöztetve a mózesrészben.Hauck babakocsinak van,amit sportrésszé is át lehet alakítani.Nagyon meg vagyok elégedve vele,kérdés az,hogy korai lenne átváltania sportrészre?Vettünk bele zsákot ami nem múmiazsák,de vastag és vízhatlan és erre jönne a babakocsi lábzsákja,van nagyon vastag plédünk is és az overál sem vékony.#sportrész #mózesrész
2014. jan. 8. 09:14
11/13 anonim válasza:
Szerintem is belerakhatod. Hevederrel állítható a döntése. Ha teljesen lefekteted, az valóban nem teljesen vízszintes, de megfelelő.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Persze alatta van egy pléd mindenképp és a zsák az ilyen babakocsiba való az öv áthúzható rajta.És overál is van rajta,de az én fiam nagyon fagyos!
Még nem próbáltam ki,de lényegesen könnyebb lesz majd vele közlekedni csak portrésszel.
2014. jan. 9. 08:54
13/13 A kérdező kommentje:
ja és habár még nincs három hónapos de ülni akar,húzza fel magát,persze nem ültetem,de nagyon stabil,sokkal stabilabb,mint lányom volt ennyi idősen
2014. jan. 9. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!