Lecseréljem mózesrészt sportrészre?
Itt nem az a kérdés hogy fázna-e benne, hogy kényelmes-e neki!?
Nekem 6 hónapos a fiam , 75 cm, 9 kg, most nőtte ki a Mózest. Még nem ül. A sport részben lecsúszik, mert nem teljesen vízszintesig dönthető, és ha bele rakom a bundazsákba, akkor meg nem tudom becsatolni, nem éri be az 5 pontos öv overálban, bundazsákban/múmia zsákban.
Én inkább s hordozót használom most, míg bele nem nő a sport részbe .
Szerintem belerakhatod
Tegyél az aljára vastag plédet,ami némileg megemeli a fenekét,nemcsúszik ki.
Ahogy olvastam mélyre dönthető,úgyhogy megoldható :-)
Mondjuk az én fiam fél éves volt mikor már overáll szezon volt, de nem bundazsákot adtam rá, hanem overált, lábfejeset, ami vastag volt. Alá pléd és be is takartam. Nem fázott, sosem éreztem hidegnek semmiét mikor hazaértünk és levetköztettem.
Szóval így én simán be tudtam kötni.
Nekünk is hauck kocsink volt. Mózest kb 5 hónapig használtunk, aztán már csak a sport részét használtuk, leglejjebb tettem a háttámlát. Nekem a védő is mondta, hogy így jó, látta a kocsit. Amúgy azért alakult így mert elkezdett sírdogálni és nem tudtuk miért, aztán kézben megnyugodott, végül a sport részben meg tök jól elvolt, mert így egy kicsit jobban kilátott, mint a mózesben.
Sokan javasolják az autósülést, mi azt csak autóban használtuk, de ott ugyanúgy be kell kötni, mint a sport részben, ami szerintem kényelmesebb.
Nem tudom melyik hauckotok van, de mi végül lecseréltük, mert nagyon szűkös, főleg kabátban.
utolsó vagyok, közben látom belinkelted amitek van. Nekünk majdem ilyenünk volt, csak nem egybetolókaros, de tök ilyen.
Amúgy a leírásban az ülőrész újszülött kortól használható van, szóval bátran tedd bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!