Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon aggodom,8hos babam...

Nagyon aggodom,8hos babam alig eszik. Ma du-an megyunk dokihoz is. Felek korhaz lesz a vege. Mit tanacsoltok?

Figyelt kérdés
Nagyon jo evo volt ezelott 2 napja,mindent amit lehetett feltetel nelkul evett,meg szopizik is.Jon a foga,plussz kohog,es ami ijeszto hogy a levegot sipolva fujja ki,de nem mindig.Kiderul par ora mulva tudom,de mit tegyek vele hogy egyen,igy nem fog meggyogyulni.Ugy eszik,hogy a szajahoz teszem az itatopoharat vizzel,ra akar kapni,de en becsmpeszem a kanalat.De az a fintor....ez igy nem normalis.Amugy vidam.Pedig felul mar attorte az inyet a fogacska 3 napja!Mit tanacsoltok?
2009. nov. 30. 13:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem a foga miatt van, 9 hónapos a lányom, és ugyan így eszünk, hogy valamit adok a kezébe mikor kinyitja a száját gyorsan megtömöm kajával :) Nálunk 2-3 napig így megy majd ismát szépen eszi, és ez megy felváltva hogy eszik nem eszik, fent 6 foga jön, tiszta piros dagadt dudoros az ínye éjjelente is felkel.

Szerintem légy kitartó és majd rákap megint a kajára addig pedig így csalva etesd:) Ha úgy látod kevesett evett, akkor adjál neki cicit, és úgy nyugodt leszel hogy elég kajához jutott. Próbáld ki a tejpépet, az elég laktató és hátha szívesebben megeszi mert édes.

Én fülpucolóval minden nap kitakarítom az orrát mert mindig van benne kis takony és arra ráragad szépen kijön és már nem is sípol az orra.

2009. nov. 30. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!