11/17 anonim válasza:
Tömegnév, és? :D Attila, Sándor, János. Mária, Ilona, Katalin. Na bumm, akik ezzel a névvel élnek, azok dugják homokba a fejüket? :D
Jesus.
Nekem a Noel különösen tetszik, a Norina felnőttnek kissé érdekes számomra. :)
12/17 anonim válasza:
Nekem tetszik mindkettő. Testvérpárnak is eltudom képzelni ezt a 2 nevet. :)
Most nem azért de a fiam is Noel. Sajnos, amikor született nem voltunk annyire képben vele, mennyire gyakori név lett. :( De már a kórházban is volt egy másik Noel rajtunk kívül..
13/17 anonim válasza:
Nem tetszik egyik sem. Felénk minden 3. kisfiú Noel lett az utóbbi 1-2 évben...
14/17 anonim válasza:
Nekem tetszett a Noel név, de egyszer egy amerikai filben egy kislányt hívtak úgy, ezért elvetettem ezt a nevet. Meg felénk eléggé felkapott név. A Norina is tetszik.
15/17 anonim válasza:
A Noel szép név, csak ahogy már írták többen is, az utóbbi időben tucattá vált. Mondjuk ha én akarnám ezt a nevet adni a fiamnak, nem érdekelne hogy hány van belőle :) A Norina egyáltalán nem tetszik, én is inkább a Nórára szavazok.
16/17 anonim válasza:
A Noelről mindig a nokededli jut az eszembe, szóval nem. De a Norina nagyon tetszik.
17/17 anonim válasza:
Szörnyű mindkettő.
A Noel nyálas, a Norina erőltetett, suta, idióta hangzású. Mintha valaki nem tudná a Dorinát kiejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!