Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányszor lehet kiváltani, a...

Hányszor lehet kiváltani, a DM-s bababónuszt? Ha az 1 éves szülinapja előtt váltottam ki először, akkor is fogok kapni második csomagot, vagy polót?

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 09:04
 1/8 A kérdező kommentje:
Úgy akartam írni, hogy az 1 éves szülinapja előtt 5 nappal
2009. nov. 30. 09:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak 1x :)

2009. nov. 30. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Én éppen az első szülinapja előtt pár nappal váltottam ki először, de pólót nem kaptunk azóta sem (ez volt 2,5 hónapja). Csak egy levelet küldtek egy 25% kedvezményre jogosító kuponnal. Ez jó volt, de póló meg ilyenek nem jöttek, már nem is bízom benne...:(
2009. nov. 30. 09:43
 4/8 anonim ***** válasza:
én kipróbáltam és adtak 2x is ! persze másik üzletbe vettem, de lehet hogy ki fogom próbálni 3x is! azért csak jól jönnek azok a kedvezmények:)
2009. nov. 30. 12:32
 5/8 anonim ***** válasza:

az 1. vagyok,

Melyik bababónuszra gondolsz?

(lehet,hogy én értettem félre)

Én arra mondtam,hogy csak 1x,amihez be kell mutatni az anyakönyvi kivonatot

2009. nov. 30. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én értek félre vmit, de arról a DM-es bababónuszról beszéltek, amiben benne van a C#A (nem írja az and jelet a bill.bocsi)50%-os kedv-re jogosító bon?
2009. nov. 30. 15:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen arra gondoltam, amihez be kell mutatni, az anyakönyvi kivonatot.

Mert jó lenne nekem is vagy kettő, mert a közeli baráti körben 3 baba is fog születni, így ki is tudnám használni

Ezért gondoltam, hogy ha lehet, akkor gyorsan egy másik boltban kérnék egy másikat. Csak kiváncsi vagyok, hogy látják-e a rendszerben, hogy máshol már kértem egyet

2009. nov. 30. 17:30
 8/8 anonim ***** válasza:
nem néztek semmit. utólag lehet hogy már látták de kit érdekel.legfeljebb azt mondod hogy a férjem akkor biztos kiváltotta
2009. nov. 30. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!