Miket adjak neki uzsonnara?
Kislanyom 8 honapos. Es Tizoraira Gyumolcsoket kap kizarolag. Ebedre foziket meg husis hamit.
De az uzsiban nem vagyok tul valtozatos sajna :(
Kremturos es tejpep van eddig.
Mi mast lehet meg???
Reggei es vacsi tapszer.
Most lesz 8 hos 1 het mulva.
Joghurt is mehet neki mar?
Én volt,hogy joghurtba, krémtúróba zabpelyhet raktam, amit előtte megfőztem puhára kis vízben.
Vagy már próbálkozhatsz kis kenyérdarabkákkal is. Én ekkor kezdtem a fiamnál adni a kenyeret.
Túrót is kikeverhetsz neki gyümölccsel.
Mehet esetleg az ebédből is neki valami. Főleg ha húsleves van,akkor a sok zöldséget meg lehet osztani. Mondjuk krumpli, répa, kis husi ebédre. Kelkáposzta, vagy kelbimbó kis zöldséggel, karalábéval,zellerrel mehet uzsonnára. Ha bírja ezeket az ételeket a kis gyomra( az én fiam ennyi idősen már k betűsöket evett sokat) akkor simán adhatsz neki belőlük. ÍGy változatos lesz az étrendje.
Én is most kezdtem gondolkodni, hogyan lehet változatosan uzsonnákat adni a 8 hónapos kisfiamnak.
Sokra nem jutottam :-), eddig adtam:
joghurt vagy kefir vagy túró gyümivel,
ugyanez gabonapéppel,
kefir kétszersülttel (előre bekeverem, hogy felpuhuljon)
Túró-joghurt gyümölccsel
sima gyümölcs keksszel, gabonapéppel, vagy magában
később
májkrémes kenyér
vajas kenyér
sajtos kenyér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!