Minden újszülött babának vannak ijedtségszerű
rándulásai álmában? Meddig tart ez és mi okozza?
Figyelt kérdés
4napos a babám és olyan ijjedtség szerű rándulásai vannak,meddig tart ez és mi okozza?
2008. júl. 15. 21:38
1/7 anonim válasza:
Elég sok babánál előfordul, többek között az én lányomnál is néha napján, bár már egyreritkábban, pedig már lassan 7 hónapos... Az idegrendszerük még nem tökéletes, ezért van ez.... Szerintem ne idegeskedj!
Dia
2008. júl. 15. 22:02
2/7 anonim válasza:
Sok inger éri rövid idő alatt ezért rosszat álmodik. Ne izgulj nincs baj. Estleg ha észleled adj neki egy nagy puszit. :) Boldog babázást!
2008. júl. 15. 22:02
3/7 anonim válasza:
TE még nem tapasztaltad, hogy álmodban rugsz egyet vagyis erre ébredsz fel.Kicsit kellemetlen, de ez csak akkor fordul velem elő, ha nagyon fáradtan fekszem le.
Ez asszem azért van mert az idegrendszer nem kapcsolki "teljesen" (nahh nem offline-ra gondolok). Ennek pl. súlyosabb esetei az álmában beszélés(bár ez még ilyen korban kizárt), vagy az alvajárás.
2008. júl. 15. 22:23
4/7 anonim válasza:
Ilyen még a felnőtteknek is van néha. Nem ártalmas, csak van, aki pont erre ébred fel. Olyankor rándulnak egyet az emberek, amikor már éppen elaludnának. De az újszülöttek nemszoktak rá felébredni.
2008. júl. 16. 08:26
5/7 anonim válasza:
Te szerintem nem az álomból való felriadásra gondolsz, hanem a hirtelen rángatózásokra,ami a szülés okozta trauma miatt van. Legalábbis nekem ezt mondta a védőnőm,és hogy pár hét és elfelejtődik. Ez így is lett, egy hónapos és már nyoma sincs, csak néha rosszat álmodik,de az élete végéig előfordul majd.:) Úgyhogy nyugalom, elfelejti Ő is nemsokára!
2008. júl. 16. 09:21
6/7 anonim válasza:
Az én lányom is meg-megrándul álmában. De szerintem ez ugyanaz, amit mi felnőttek is szoktunk. Pl. velem is előfordult, hogy mondjuk azt álmodtam, hogy megbotlottam, elestem és akkor rángatóztam egyet. 8 hetes kislány anyukája.
2008. júl. 16. 09:26
7/7 anonim válasza:
Lányom 1 hónapos, és ő is szokott álmában összerándulni, főleg a keze, a lába már kevésbé ráng meg.
Szerintem álmodnak, semmi baj, ez jó így ahogy van. Ő nem ébred erre fel, vagy ha igen, igen hamar visszaalszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!