Begyulladt a kezén a köröm a kisbabámnak, nagyon ronda gennyes hólyagos is, mi használt nektek? Mikor javul?
Ha terjed akkor az nem a körme miatt van. Csak a kezén van? Talpán nincs? Van valami olyan fertőzés ami a kézen és a talpon okoz kiütéseket. Nem tudom mi a neve pontosan. Lehet megmutatnám az ügyeleten egy dokinak.
Vagy esetleg nem lehet hogy érzékeny/allergiás arra amit adtál a körme miatt?
En mindenkepp elvinnem ugyeletre, lehetoleg sebeszetire!
Ha a kormevel surun fordul elo gennyesedes akkor keress ra arra hogy spange...
Ez egy koromszabalyozo kapocs (igy megakadalyozhato a korom leszaggatasa benoves eseten! Nekem 3 alkalommal teptek le, brutalis fajdalom volt, aztan talaltam ezt a spanget) nekem korom ala kapcsoltak (nem kellemes) unokahugomnak 4 honapos szegeny es neki ragasztott szabalyozo van...
Mifelénk mostanában nagyon sok gyereknek van efféle fertőző betegsége, mindkét gyermekem elkapta. Tünbetek: végtagfájadalom, láz, kiütések, hólgyagok elsősorban a végtagokon arcon. Léányomnak herpesz szerű sebei voltak főként az arcán később a popsin. Fiamnak a tenyerén jelentek meg vízhólyag szerű sebek. Lila ecsetelővel kellett kenni, lányomnak több, mint 3 hét után múlt el, és be is lázasodott , hányt is..
Mindenképpen vidd el újra orvoshoz, látatlanban nehéz segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!