Lerakod a babádat az általatok is használt szőnyegre?
Persze. Tisztán tartom az egész lakást, beleértve a szőnyegeket is.
Bár kérés, hogy baba alatt mit értesz, mennyi idős, mert itt van aki 1 év fölött is babázza a gyerkőcét :D
Mikor már forog, kúszik mászik, úgysem lehet egy pokrócon tartani, csak akadályozza a mozgásfejlődését ha beleakad, elcsúszik, stb... És hát ez elég hamar eljön :)
Én azelőtt játszószőnyegre raktam, de csak praktikus szempontból, hogy "szórakozzon" kicsit, amint beindult a mozgása, semmi szükség nem volt rá.
Igen, leraktam őket, cipővel nem jövünk be.
Annyi, hogy amíg nem forogtak és kúsztak, alattuk volt egy hatalmas bélelt pléd (felfázás elkerülése végett). De 4-5 hóstól leforogtak róla, így maradt a sima szőnyeg.
Féléves baba.
Azért kérdezem, mert mert a nyálas kezével minden szöszt is összeszed, pedig a porszívó már semmit nem szív föl.
2. vagyok
Fél évesen már bebarangolta az egész lakást a lányom...mint minden ilyen idős baba, akinek engedik, szóval szerintem emiatt ne aggódj, ennyi nem árt meg nekik.
Én amint ilyen földön fetrengős korba került a lányom, minden reggel felporszívóztam és felmostam. Ami emellett megmarad, azt én úgy voltam vele, hogy nyugodt szívvel a szájába vehet :)
És még sokan ezt is túlzásnak gondolják.
Nyáron láttam olyan anyukát a játszótéren, aki a kisebbik gyerkőcöt letette a járdára, aki még csak éppen kúszott. Kicsit furcsálltam ezt, de biztos annak a gyereknek sem lett semmi baja, sőt, lehet hogy az immunrendszer erősebb lett, mint az én gyerkőcömé :)
Persze, miért ne tenném?
Nálunk kutya is van, nem vagyok tisztaságmániás, ennek köszönhetően a lányom makkegészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!