Koszmó elleni sampon használata?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki koszmós a 8 hetes babám feje. Fürdés előtt olajozom és sapit adok rá, fürdésnél kifésülöm, de nem tűnik elég hatékonynak. Vettem koszmó elleni sampont, gondoltam azzal mosom le, de a tájékoztatóban az áll, hogy ne használjam ha piros esetleg sebes a bőr. Mivel jönnek le bőrdarabkák így persze hogy piros, nem tudom ez még belefér-e. Kérdeztem a védőnőt, annyit mondott hogy " hát szerintem igen". Nem győzött meg. Angliában élünk, a hozzáértésük nulla.
Szerintetek használhatom így vagy inkább ne?
2014. jan. 4. 05:28
1/7 anonim válasza:
Ha állandóan piros és nem csak vakarászás után, netán sebes is neki akkor ne használd. De egyébként babaolaj fürdés előtt 1-2 órával, aztán fürdésnél szivaccsal feldörzsölni és lemosni.
2/7 anonim válasza:
Nem lehet, h csak a fesulestol-dorzsolestol piros? En a BABE samponjat hasznalom, gyonyoru lett a buksija.
3/7 anonim válasza:
Te latod milyen, de sztem hasznald nyugodtan!
4/7 anonim válasza:
Én olajoztam fürdés előtt kb fél órával, fürdés előtt fesuvel atvakargattam finoman, de határozottan. Aztán a furdeskor a kormommel megvakargattam neki megint, miután besamponoztam. Kicsit hagytam hatni, miközben megfurdettem. Aztán lemostam a sampont. Oltoztetes után atfesultem megint, nem lett elsőre ugyan 100 százalékos, de ketnaponta ismeteltuk. Hamar elmúlt, azóta sem jött vissza a koszmo.
5/7 anonim válasza:
4es vagyok, kimaradt, hogyha nem sebesre vakartad neki, akkor hasznald nyugodtan a sampont, de óvatosabban dorzsold azért, nem szabad neki fajnia.
6/7 anonim válasza:
Én gyogyszertari sampont hasznaltam, pár alkalom után eltunt a koszmo, és nem volt piros sem. :) nemtudom ott kint van-e lehetoseg ilyet venni, kerdezd meg a dokid! Ken tartalmu sampon. :)
7/7 anonim válasza:
Oliva olajjal kend át fürdetés előtt 1/2 órával és a Babé samponnal mosd 1 hétig minden nap, nekünk eltüntette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!