Nekem olyan gondom van hogy babakompba hol tudnék venni új ülést? Mert a régi elszakadt és szeretném pótolni mert így kaptuk meg.
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 12:29
1/3 anonim válasza:
Ne használj kompot. Írd be a keresőbe, hogy bébikomp, majd meglátod mennyire jó.:-)
2/3 anonim válasza:
az előttem írónak igaza van
nagyon káros!
3/3 anonim válasza:
szia, hát szerintem nem káros a bébikomp. Nyilván nem 4hónaposan rakod bele a gyereket és nem egész napra. Nekünk is volt, a fiam 7hónaposan kapta, amikor már magától is felállt. kb. 3hónapig használtuk, már önállóan próbálkozik. Külön ülést nem hiszem, hogy kapsz, viszont az eredetit ha leszeded arról lehet készíteni szabásmintát és ha van valaki a családban aki tud varrni gyorsan megvarrható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!