Sokan vagyunk itt, akiknek 2 év körüli gyerkőce nem alszik el egyedül? HOgyan altatjátok? Mennyi idő míg elalszik? Nappal mennyit alszik és az éjszakát végigalussza?
Ennek semmi köze ahhoz, hogy csecsemő-e vagy sem, ez is egy segítség az elalváshoz.
Én úgy gondolom, hogy mindenki úgy csinálja, ahogy tudja, vagy akarja, vagy nekik a legkönnyebb, legmegfelelőbb. Ettől még egyik sem jobb vagy rosszabb.
És ez nem csak az altatásra igaz, hanem minden másra is, pl. etetés, alvás (együtt-e vagy külön), szobatisztaság, stb.
Csak valamiért mindenki szereti azt gondolni, hogy az ő módszere a tökéletes, és amit ő gondol, az úgy van.
Ez is egy vélemény, én elfogdom, de az, hogy ettől csecsemőként bánok vele, az egy baromság, és csak kötözködés, semmi más.
itt mindenki a tapasztalatát írja le,és azt ami náluk bevált. így hát persze hogy mindenki azt tartja jónak amit ő maga tanácsol..
Ha neked bevált hogy még mindig szoptatva altatod akkor tedd azt,-csak annyi olyat láttam/hallottam hogy Pl: a nagyobbik lányom ovis társa 4évesen még mindig kéri a cicit az elalváshoz-hogy ez szerintem túlzás..! anyuka meg tehetetlen mert: háát kéri a cicit,és hogy vonja meg tőle..?
ezért is szoktam tanácsolni,hogy ha valaki 2 éves kora után még szoptat is,igyekezzen ne azon elaltatni.
de nyilván nem köteles senki sem osztani a véleményemet v. elfogadni.
(nekem pl azért is vált be,mert ha később fel is kelt már nem kellett neki cici,és átaludta az éjszakákat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!