Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokan vagyunk itt, akiknek 2...

Gabszem kérdése:

Sokan vagyunk itt, akiknek 2 év körüli gyerkőce nem alszik el egyedül? HOgyan altatjátok? Mennyi idő míg elalszik? Nappal mennyit alszik és az éjszakát végigalussza?

Figyelt kérdés
Kislányom 23 hós, sose aludt el egyedül. Mellé fekszem egy matracon és az ágyában alszik el úgy hogy simogatom, ez ált. kb fél óra, van hogy több, ritkán kevesebb. Régebben ringatni kellett szóval annál azért jobb a helyzet. Éjszaka gyakran előfordul, hogy felébred és van hogy 1-2 óra alatt alszik csak vissza. Ez több mint 1 éve így megy, volt rosszabb is.
2014. jan. 3. 13:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Ennek semmi köze ahhoz, hogy csecsemő-e vagy sem, ez is egy segítség az elalváshoz.

Én úgy gondolom, hogy mindenki úgy csinálja, ahogy tudja, vagy akarja, vagy nekik a legkönnyebb, legmegfelelőbb. Ettől még egyik sem jobb vagy rosszabb.

És ez nem csak az altatásra igaz, hanem minden másra is, pl. etetés, alvás (együtt-e vagy külön), szobatisztaság, stb.

Csak valamiért mindenki szereti azt gondolni, hogy az ő módszere a tökéletes, és amit ő gondol, az úgy van.

Ez is egy vélemény, én elfogdom, de az, hogy ettől csecsemőként bánok vele, az egy baromság, és csak kötözködés, semmi más.

2014. jan. 4. 13:36
 22/24 anonim ***** válasza:

itt mindenki a tapasztalatát írja le,és azt ami náluk bevált. így hát persze hogy mindenki azt tartja jónak amit ő maga tanácsol..

Ha neked bevált hogy még mindig szoptatva altatod akkor tedd azt,-csak annyi olyat láttam/hallottam hogy Pl: a nagyobbik lányom ovis társa 4évesen még mindig kéri a cicit az elalváshoz-hogy ez szerintem túlzás..! anyuka meg tehetetlen mert: háát kéri a cicit,és hogy vonja meg tőle..?

ezért is szoktam tanácsolni,hogy ha valaki 2 éves kora után még szoptat is,igyekezzen ne azon elaltatni.

de nyilván nem köteles senki sem osztani a véleményemet v. elfogadni.

(nekem pl azért is vált be,mert ha később fel is kelt már nem kellett neki cici,és átaludta az éjszakákat)

2014. jan. 4. 13:51
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem mondtam,hogy tökéletes vagyok,de akkor sem értem valakinek miért jó ha a kisgyereke aki már régen nem baba lassan ovis korú még mellen alszik el,és éjjelente fel kell.Szerintem a válaszommal amivel ötletet adtam mit csináljon azért hasznosabb dolgot tettem,mint te aki leírja,hogy a kisgyerekét még a mai napig szoptatja és úgy altatja délután és este.
2014. jan. 4. 13:53
 24/24 anonim ***** válasza:
Mellesleg úgy érzem valamilyen szinten tudod,hogy nem a legjobb módszer ahogy csinálod azért rágódsz ennyit rajta,én nem voltam rosszindulatú,véletlenül sem bántottam senkit,nem mondtam,hogy én szuperül csinálom,nekem így megfelel,ellenben te miket gondolsz hozzá az nem az én dolgom.
2014. jan. 4. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!