Mi a véleményetek a Zója és a Larina névről?
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 21:27
1/11 anonim válasza:
Még nem hallottam őket. Bocsi, de elsőre ez jutott eszembe ròluk; latrina, szója. :-(
2/11 anonim válasza:
Zójáról nekema szója jut eszembe :) Larina viszont nagyon aranyos kedves név szerintem... :)
3/11 FlowerJamie válasza:
A Larina jól hangzik, viszont a Zója nekem nagyon fura és nem tetszik.
4/11 anonim válasza:
Nem szoktam nevekkel viccelődni, de nekem is kapásból szója, latrina ugrott be...
5/11 anonim válasza:
A Zòjáról nekem is a szója jut eszembe. A Larina nem tetszik, mert nem szeretem ezeket a "modern" neveket.
6/11 anonim válasza:
Nálunk Szlovákiában Zoja-ként használják és becézése a Zojka. Ebben a környezetben nekem nem furcsa, de Magyarországon nem adnám.
Larina nem tetszik.
7/11 anonim válasza:
Csatlakozom a szójára és latrinára asszociálókhoz.
8/11 anonim válasza:
Mikor még meg se nyitottam a válaszokat, már akkor a szója és a latrina ugrott be.
9/11 anonim válasza:
A Larina még elmegy, bár nem a legszebb. a Zóját remélem csak viccből írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!