Vélemény a Vilma női névről?
Flinstone csalad...?
Ok...szerintem szep nev, de nagyon regimodi.
En csak a csufolodas miatt aggodnek. A gyerekek kegyetlenek.
Nekem Sem tetszik, mivel az ilyen nevü ismeröseim mind nagymama koruak, raadasul egy falukat jaro cigany keregetö nö is volt köztük.
(Akkoriban meg, ha a hata mögött kis is beszeltek, elfogadtak es embersegesek voltak vele, ö pedig sosem lopott, es meg az is elöfordult, hogyha sokat kapott valamiböl, azt elajandekozta egy haznal, ahova egyebkent kerni ment...)
Viszont külföldön sok helyen a regies nevek divatosak mostanaban (mint pl. Erzsebet, Terez megfelelöje), ott biztos bejönne, es egyebkent az is lehet, hamarosan ilyen divat lesz Magyaro-on is. Ha meg nem, az is lehet, hogy az ö korosztalyaban mar senki Sem emlekszik Vilma nevü idös hölgyre, igy ritka nevnek fog szamitani!
Én is rögtön a frédi és bénis mesére asszociálok.
Egyébként inkább legyen Vilma mint Dzsesszika :D
/így írva!!/
Meg azért a vezetéknévhez is passzoljon hangzásban.
De ha tetszik miért ne?
Jobb mint a Kavics(!) /magyar naptárban láttam/
Csak eszembe jutott par hasonlo hangzasu nev: Viola, Vivienm Vanessza, ezeket is a figyelmedbe ajanlanam!
4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!