Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hó körüli babád mikor...

15 hó körüli babád mikor mennyit alszik?

Figyelt kérdés

Reggel mikor kel? nappal mikor , mennyit alszik? Este mikor alszik el?

Az enyém reggel 7-8 között kel, 11.30-12 körül alszik 2-2.5 órát, este 21-22 között tudom letenni aludni.

Ha esetleg csökkenteném a nappali alvást, letudnám este elöbb tenni?

2014. jan. 2. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:

A Fiam 15 hónapos.

Este 9-től alszik reggel 8, fél 9-ig, de éjjel még felkel 1x inni.

Délben ebéd, fél 1-kor alszik, MAXIMUM 1,5 órát, eddig 2x fordult elő, hogy 2 órát aludt.

Kb. 2 héttel ezelőttig aludt még délután 40percet, ha nem tettem le akkor zizi volt. Mostanra elhagyta teljesen. Kibírja este 9-ig.

2014. jan. 2. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:

A kisfiam 15 honapos.

Reggel 6-korul keri a reggeli tejitalt, aztan meg alszik masfel orat. Delben ebedel es utana alszik egy orat. Aztan este 8-kor teszem le aludni.

2014. jan. 2. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Az én 15 hónapos fiam 7 körül kel, pici tápszert iszik, velünk reggelizik, majd fél 9 körül bekéretőzik aludni, kb. 2 órát alszik. 11:30 körül ebéd, utána ha van mód séta, ha nincs akkor játék, majd 14:30-15 körül újra alszik ha nincs program kb. 1 órát. 16-kor Uzsi, játék 18-kor vacsi, 19:30-kor fürdés és 20-kor ájultan elalszik (tápszer). Éjjel 1x eszik (tápszert).

Szerintem ne csökkentsd az alvását, mert ha magától alszik, akkor ennyi kell neki. Próbáld meg du.4-5 körül kivinni a levegőre sétálni, otthon labdázzatok, fáraszd le, este tömd meg a hasát.

2014. jan. 2. 20:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. jan. 2. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Reggel fél 8-8kor kel

10-max fél 11kor alszik Délig

Fél 3-3 tól 4-ig újra

Este 9kor alszik el

Szerintem ne az alvás mennyiségét vedd el,az kell neki..hanem.inkább előbb tedd le

2014. jan. 2. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
43%

Bocsi, de meg kell, hogy kérdezzem!

Ha a babáitok fél 8- 8körül kelnek, akkor miért rakjátok le már 10-kor, fél 11-kor aludni???? Elfárad annyi idő alatt mikor éjjel aludt? Ez azért fura, mert a Fiam nem alussza át az éjszakát, mégis simán kibírja a déli evésig és utána van fél 1-kor alvás. És így sem alszik 2 órát, csak nagyon ritkán.

Tudom minden baba más, de nekem ez olyan fura...

2014. jan. 2. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Már 19 hònapos a fiam, de régebben is ìgy aludt. Reggel fél 8 körül kel, déltől fél 4-ig alszik. Este 8 körül fekszik, az éjszakàt àtalussza.
2014. jan. 2. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!