Holnap lesz a kisfiam 8hónapos. A ti babátok 8 hónaposan hány kiló volt? Mi 3300 g-al születtünk, de 3100g volt amikor hazajöttünk a kórházból.
Szia!
Hasonló volt a kisfiam, mint tiéd, 3290-nel született, 3090-nel hoztam haza..:)
A 8 hós mérésen 8960g volt és 70 cm. Jó husis kisbaba volt, 9 hónapos koráig anyatejes.
Ez a súly hidd el, teljesen oké. Most 19 és fél hónapos, és 11 kg alatt van. Eltűntek a hurkák mindenhonnan..:/
Néha olyan kis vékonykának látom, főleg, ahogy írják itt 12-13 kilós gyerekek vannak ennyi idősen.
De tudom, hogy egyáltalán nem kevés a súlya. Látod, átbillent a másik oldalra a dolog, picinek kis husigombóc volt, most meg aggódok nem-e kevés a súlya..:)
Darabos ételhez ő már mondjuk ennyi idősen hozzászokott már ebben nem tudok segíteni..:)
Fiam 6 hónapos, 70 cm, 8900 gramm. Ma mértem aysulyát, a centit 1 hónapja merték tanácsadáson.
Eyáltalán nem kövér a fiam, Nincsennek hurkái.
Lányom sokkal husibb volt ennyi idősen:)
Abszolút nem kövér a babád:)
Mitvazeretnél neki vacsorára adni?
A tápszert, tejitalt, tejet, olyan 2 éves koráig jó adni este elalvás előtt.
Szóval adsz neki uzsonnát, este mikor vacsoráztak 6-7 között akkor adsz neki is egy kis főzeléket, vagy joghurtot kaláccsal, , vagy kenyeret feltéttel, amit ti esztek , hideget vagy meleget.
Majd fürdés, és utánna tápszer vagy cici.
Tejpépet adhatsz vacsorára tápszer és vacsi helyett.
Én kisfiam 3050grammal született, 2850nel hoztuk haza, és 8hósan 7960gramm volt. Szerintem olyan formás, nem hurkás, de nem is tűnt nagyon vékonynak.
Nemsokára 2 éves lesz és most 11,4kg, amellé mondjuk csak 87cm. Szerintem most is formás, nem tűnik kicsinek.
nekem sem evett sokáig darabost, amig nem jöttek a fogai - 10hós koráig, addig nem is erőltettem neki. Mikor kijöttek nagyon rákapott a darabos ételre, és szinte egyik napról a másikra raktam el végleg a turmixgépet. Onnantól csak villával törtem az ételét, később maga csipegetett mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!