Hogyan tudhatnék a babámnak nagyon étvágyat csinálni?
Köszönöm kedves válaszolók..most olvasgattam az egész napi "termést" a kérdésemre. Látom itt van, vannak olyanok akiknek szintén soknak tűnt a napi 6 óra levegőzés. Ez lehet hogy kivitelezhető, a válaszoló esetében. Úgy tűnik, a válaszoló úgy értelmezte, hogy Én nem levegőztetem a kicsit. de igen, csak nem 6 órát..
"S te is fogynál.Gyereket nevelni maradtál otthon, nem háztartást vezetni" ezt a mondatot meg kikérem magamnak, amíg nem ismersz, addig ne törj pálcát a fejem felett, pláne nem ilyen stílusban..ötletekre voltam kíváncsi, nem kioktatásra..
elkalandoztam a 6 óra levegőztetés felé én is. Mondjuk az evés előtti (ebéd előtt) 1 óra lehet bejönne. De ami még eszembe jutott, nekünk a kicsivel volt van ilyen problémánk. Most már önállóan próbál enni és azóta van kedve enni, viszont ezt úgy hallottam hogy az evés roppant módon fárasztó dolog. Nem is gondolnánk mennyire és nagyon hamar elfáradnak és abbahagyják. Ezért amikor kanalazgatott már akkor adok a kezébe vmi érdekeset és úgy még belapátol egy jókora mennyiséget.
Van amikor pedig megszomjazik evés közben és ivás után fojtatja. Vagy olyan is hogy szaladgál pár percig és aztán folytatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!