Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen tejpépet adtok vacsorár...

Milyen tejpépet adtok vacsorára? 9 hós a kisfiam.

Figyelt kérdés
A főzelékeket megeszi de annyira nincs oda érte, a tejpépet szereti, azt kap uzsira. Ebédre főzelék plusz tápszer. Gondoltam nekiállnék a vacsorát is lassan kiváltani de nem erőltetném a főzeléket, inkább tejpépet. Milyet adjak? Uzsira Nestlét kap, kekszeset. Jó ez vacsira is? (plusz tápszer)
2014. jan. 2. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:

A kisfiam ennyi idősen sajnos már nem fogadta el a tápszert, így ő a tápszeres étkezések helyett is tejpépet kapott, tehát ennyi idősen napi 2, de inkább 3 tejpépes étkezése volt. És ebből az egyik az esti volt. Viszont ha megcsinálsz egy teljes adag tejpépet, akkor tápszert már nem kell adnod, mivel a teljes adag tejpép megfelel egy adag tápszeres étkezésnek.

Mi egyébként Milupásat adtunk a fiúnknak és vettünk többfajta ízesítésben, csokisat, vaníliásat, banánosat, kekszeset, barackosat és mindegyiket nagyon szerette. Így nem volt olyan unalmas számára.

Illetve ezen kívül természetesen zöldséget és gyümölcsöt, illetve azt hiszem valamikor ennyi idősen kezdtem már tejterméket is adni neki.

2014. jan. 2. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Én soha nem adtam egy nap 2x főzeléket a kislányomnak. Inkább vacsorára adjál neki kis kenyér falatkákat sajttal vagy vajjal. Tojás sárgáját evett már? A tejpép+tápszer egy kicsit soknak tűnik. Én szerintem 9 hónaposan csak tápszert adtam estére a lányomnak, így jobban belegondolva.
2014. jan. 2. 14:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tojás sárgáját evett már.
2014. jan. 2. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!