Adhatok neki tejpépet vacsorára?
Figyelt kérdés
Ma 5 hónapos a kisfiam. Eddig csak szopizott, 3 hete kezdtük a kóstolgatást, mert kevesebb lett a tejem. Alma, őszibarack, majd ezek keverve lé és püré formájában. Majd sárgarépa, krumpli pürésen. A múlt hét óta ismét kevesebb a tejem, estére kevés van, nem lakik jól vele, ezért 2x kel éjjel, pedig ha jóllakik végigalussza az éjszakát. Próbáltunk 2 féle tápszert, cumisüvegből, pohárból kiskanállal, sehogy nem fogadta el. Arra gondoltam, este adnék neki tejpépet. Vettem Milupa vaníliásat. Ti mit gondoltok? Védőnöm nem ajánlja, szerinte erőltessem a tápszert. De akkor csak ordítás van.2011. febr. 21. 13:39
1/8 anonim válasza:
Még csak 5 hónapos, teljesen helyénvaló, hogy felébred.
Szerintem felesleges a tejpép.
A tejed meg azért lett kevsebb, mert elkezdettél kóstoltatni.
Tedd nappal többet cicre.
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, nem is azzal van bajom, hogy éjjel felébred és fel kel kelnem, hanem hogy éhes marad, és éhesen alszik el szegényem. Ami volt fagyasztóba anyatej azt neki adtam, azt elfogadta, de elfogyott.
2011. febr. 21. 13:46
3/8 A kérdező kommentje:
Így is 3 óránként cicizik és a két evés között kóstolgattunk. Még nem váltottam ki neki egy étkezést sem.
2011. febr. 21. 13:47
4/8 anonim válasza:
Nekem a gyerekorvos ajánlotta este a tejpépet,hátha így átalussza az éjszakát.Hogy ettől-e vagy nem,de 6 körül eszik.
5/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan adhatod neki, hiszen 4 hós kortól ajánlott, babád pedig már 5 hós! Baja nem lesz tőle. Próbáld ki! Van egyébként Babylove-os Jó éjt papi, ami laktató, kifejezetten éjszakára. Az is 4 hóstól van!
A védőnénik pedig sokszor tudnak nagy okosságokat mondani, nem kell mindent készpénznek venni!
6/8 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan adhatod neki a pépet! Ennyi idősen meg pláne, hogy már eheti!A védőnők is mindig mást mondanak...a lányom is olyan 5 hónapos volt, amikor nem igazán akart gyarapodni a súlya, a mi védőnőnk a pépet ajánlotta, aminek a receptjét a doktornéni írta fel!:-)
7/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok, amit még mondani szerettem volna. Ilyenkor sokan azt hiszik, hogy az a "gond", hogy felébred a baba éjszaka többször. Nekem a mai napig (7,5 hónaposa lányom ) éjjel 5-6-7..sokszor felébred, és nem zavar. Az viszont már engem is zavarna, ha az éhség miatt ébredne szegényke.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) akkor kipróbáljuk. De inkább majd holnap délelőtt próbálom meg neki, csak kicsit hogy mit szól hozzá, és nem e fáj tőle a pocija.Ha beválik akkor másnap este már kap nagyobb adagot. köszi a tapasztalatokat!
2011. febr. 21. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!