Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2honapos oltással ti beadjátok...

2honapos oltással ti beadjátok a prevenárt oltást is? és volt valakinek mellék hatása! és koraszülött volt! Azért félek annyira

Figyelt kérdés

2014. jan. 1. 16:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
NEM!!! 1 éves kor felett csak 1 kell belőle. 1 éves kor alatt 3x oltják. Megvártuk,míg betölti az 1-et és utána megkapta.
2014. jan. 1. 17:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megkapta. Mellékhatás nem volt. Idén meg már kötelező is lesz. Nem véletlen... (Nem volt koraszülött.)
2014. jan. 1. 17:05
 3/11 A kérdező kommentje:
én ettöl félek nagyon hogy korsszülött volt és ezt meg kapja nehogy valami baja legyen!!!!nagynál is 16 honaposan adtatam be!de a orvos nagyon análj nekünk igy is mindig náthások
2014. jan. 1. 17:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem adatnám be más oltással egyszerre, pláne nem 2 hónaposan. 8 és 9 hónapos korban adattuk be, az elsőtől volt egy pici hőemelkedése.
2014. jan. 1. 17:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg éppen azért lenne fontos beadni minél hamarabb, mert koraszülött. A koraszülötteknek általában nem olyan erős az immunrendszerük, könnyebben elkapják a különböző fertőzéseket. Két lányom egyszerre kapta a 2 hónapossal, nem volt semmi probléma. Aztán orvost váltottunk, az új orvosunk nem adta be egyszerre a 2 hónapossal, két hétre rá kapta meg. Nála sem volt probléma.
2014. jan. 1. 18:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Beadattam és beadatnám. Persze kikérném a doki véleményét, de mivel a dokitok ajánlja, nem nagyon gondolkodnék rajta. Nem volt mellékhatása nálunk...
2014. jan. 1. 18:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Első gyereknél nem adattuk be csak 1 éves kora után (hogy csak egyszer kelljen pluszba megszúrni).

Most a picinél már elkezdtük 2 hónaposan, mert a nagy pont most kezdte az ovit, és doki szerint jobb ha mihamarabb védett lesz a kicsi.

2014. jan. 1. 21:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem! Ahogy első írta, egy éves kora után oltatnám. Az orvosokra sajnos nem adhatsz, nekik úgymond kötelező ezt ajánlani és szinte mindenkit oltanának már 2 hónaposan. Bár most már ez is kötelező lett, szerintem a választás lehetőségét sem kapod meg.
2014. jan. 1. 23:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Az én lányom 38. hétre született és beadattuk 2 hónaposan a prevenárt. Egyszerre két oltást kapott, volt egy kis hőemelkedése és nyűgös volt este. Éjszaka aludt, másnap minden a régi volt.
2014. jan. 1. 23:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi beadattuk semmi baja nem volt szerencsére.36.héten született.neked mikor született?
2014. jan. 2. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!