Szerintetek ők a kezünkben is tartják ezeket a babákat?
Figyelt kérdés
Olvastam egy cikket vmi kutatóorvosokról, akik koraszülött babákat vizsgálnak, pontosabban az agyi működésiket? Ez vajon hogy mehet?
Én ezt el sem tudom képzelni? :/
2013. dec. 27. 21:54
1/3 anonim válasza:
Nem értem, mi a kérdés? Hogy hogy vizsgálják az agyműködést?
2/3 anonim válasza:
A koraszülötteket az ápolóik is a kezükben tartják. Őket is kell vizsgálni, pelenkázni, etetni, fürdetni. Sőt, kell is nekik a kontaktus, a szülők is simogatják őket az inkubátorban.
Gondolom EEG-vel vizsgálják az agyműködést és hasonló eszközökkel.
3/3 anonim válasza:
én gyerekemet vizsgálták, mi az 1 éves csoportban voltunk.
EEg sapkát kapott, 20 perc volt a vizsgálat, felolvasták a szöveget neki, amit minden 1 évesnek is...
nem kellett a gyerekhez hozzáérni tulajdonképpen, csak a sapit tették fel a tappancsokkal, de az nem fáj meg semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!