Mikor lehet hány hónapos kortól hozzá táplálni a babákat?
4 hónapos korában majd ha készen áll rá. lehet csak 6 hónaposan érik meg rá, mindenesetre tuti nem 6 hetesen érett az emésztőrendszere.
szerintem semmi baj azzal ha egy újszülött sokat hízik, de ha mindenképpen fogyókúrára szeretnéd ítélni a kis csöppséget, akkor az etetések közötti időt növeld lassan, ez a max amit tehetsz.
amúgy sok pozitívuma van ha most jól hízik, én örültem neki, 2 hónaposan meg lelassult a hízása, aztán 1 évesen 9kg volt...
Nem írta, hogy tápszeres vagy anyatejes a baba és a tápszer nem fújja fel a babát. Általában az anyatejes babák sokkal jobban híznak, mint a tápszeresek.
A hozzátáplálást legkorábban 4 hónapos korban lehet elkezdeni.
Kérd ki a gyerekorvos javaslatát. Nem írtad hogy tápszer vagy anyatej. Nekem tápszeres volt és úgy evett 2 óránként, gyarapodott rendesen a súlya, a védőnő csóválta a fejét, a gyerekorvos legyintett rá, azt mondta majd aggódunk még hogy egy dekát nem hízik (most 11 hónapos 6 hós kora óta 1 kg-ot hízott nagy nehezen). Mi tápszert váltottunk 2 hós korában, ami kicsit töményebb, hogy ne egyen 2 óránként, mert a gyomrát is megterheli.
Egyébként a hozzátáplálást 4 hós korban lehet elkezdeni.
Köszi A válaszokat! Sajnos énis tápszeres vagyok! :(
Nem azt mondtam hogy fogyókurára akarom ítèlni csak gondoltam hogy lassan hozzàtàplálom, de aztse most akartam hanem max 3hónaposan, .. Mi is tápszert fogunk váltani a Milumil HA1 Optimát szedi HypoAllergénes!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!