Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hét hónapos babánk velünk egy...

Hét hónapos babánk velünk egy ágyban alszik. Szerintetek ez egészsételen?

Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 14:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Beszélgetni szoktunk a gyerek előtt is. Vagy talán tilos?
2014. jan. 1. 15:08
 12/26 anonim ***** válasza:
52%

Ez hihetelen!!!! Ha ilyen együtt-külön alvásos kérdés van, egy idő után már senki nem reagál a kérdésre, csak a szex lehetőségeit latolgatja!

Az én fiam 2 éves, és velünk alszik. A du-i alvás a saját helyén van, de az esti köztünk. Senkinek semmi problémája ezzel a családunkban, más véleménye meg nem érdekel!

Tedd úgy, ahogy nektek jó!

2014. jan. 1. 15:08
 13/26 anonim ***** válasza:
60%

Ha nektek jó, akkor nem egészségtelen.

Összebújni, kettesben lenni csak éjszaka az ágyban lehet? Mi is együtt aludtunk a lányunkkal (köztünk aludt), mégis tudtunk tesót csinálni.

Bocs, de ezt nem tudtam megállni szó nélkül...

2014. jan. 1. 15:09
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
Ne haragudjatok, de mi a felháborító abban amit kérdeztem? Csak érdekelt. Miért kell fellázadni? Beszélgetni persze, hogy a gyerek előtt is lehet, de nem mindenről. Igen, összebújni általában este lehet, mivel napközben apa dolgozik (nálunk) meg akkor mással van az ember elfoglalva. Még egyszer bocs, értem én, hogy ez nem mindenkinek fontos. Semmi közöm hozzá ki hogyan alszik, ez így van.
2014. jan. 1. 15:15
 15/26 anonim ***** válasza:
84%
A 11 honapos lanyunk nem laszik koztunk. Nem is tud csak forgolodik ha koztunk van. Sajat kisagyaban alszik szepen. Nekunk is kenyelmesebb. Engem mas nem erdekel h ki h alszik en ugy csinalom ahogy nekunk jo. Ha most nekem itt elkezdene papolni arrol h mar pedig az a jobb ugyse erdekelne mert tudom h se nekunk se lanyunknak nem jo. Ha masnak jo az az o dolga ugy is. Kenyelmesebb nekem is az h nincs koztunk ejjel, kenyelmesebben fordulok, mozdulok es nem azon aggodom h a ficergesemmel nem lokom meg vagy koltom fel. O is sokat helyezkedik habeteszem vmi oknal fogva allandoan felebred maszkal stb. Ha az agyaban van egesz ejjel hangja nincs meg inni se kel fel.
2014. jan. 1. 15:18
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Meg annyit h azert a 9- es valasza durva volt...minek osszebujni... haaat nem tudom milyen lehet az eletetek de olyen hozzaallassal nem lennek a ferjed helyeben.
2014. jan. 1. 15:20
 17/26 A kérdező kommentje:
Mindenről lehet előtte beszélgetni mivel hét hónaposan nem érti miről van szó. Ha szexelünk nagy ritkán akkor egy kicsit arrább rakjuk és kész.
2014. jan. 1. 15:20
 18/26 anonim ***** válasza:
77%
Arrább rakjátok? A babát? Nem egészen értem. Lehet, hogy nem érti, de engem zavar, ha a kislányom a szobában van, olyankor nem hozunk fel bármilyen témát.
2014. jan. 1. 15:23
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok,nálunk pl. úgy oldottuk meg a szex kérdését,h elaludt a mi ágyunkban,át tettem a sajátjába,éjjel pedig mikor ébredt,jött vissza hozzánk(1-2körül).

de amúgy volt egy másik szobánk is,sőt fürdőnk is..Szóval a lehetőségek határtalanok:)

Az,ha egy pár nem szeretkezik,nem amiatt van,mert velük alszik a gyerek...ez csak egy jó kifogás rá,ha kívánják egymást,hidd el,megoldják...Emlékszem én még a fősulis éveinkre,mikor lehetőségünk nem sok volt,kedvünk annál több,és megoldottuk..:)férjem azóta is "visszasírja" azokat az időket:)

2014. jan. 1. 15:23
 20/26 anonim ***** válasza:
25%

Nem egézségtelen hisz a közeledbe van de viszont minnél tovább van veletek annál nehezebb lesz a saját kiságyába és a saját szobájába szoktatni.

Kislányommal mi is így voltunk 5 évesen is még velünk akart aludni 6 éves lett mire végre a saját szobájába aludt.

Most a kis tesó az első perctől a saját ki ágyába alszik max napközben van itt velem az ágyamon .

2014. jan. 1. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!