Hét hónapos babánk velünk egy ágyban alszik. Szerintetek ez egészsételen?
Ez hihetelen!!!! Ha ilyen együtt-külön alvásos kérdés van, egy idő után már senki nem reagál a kérdésre, csak a szex lehetőségeit latolgatja!
Az én fiam 2 éves, és velünk alszik. A du-i alvás a saját helyén van, de az esti köztünk. Senkinek semmi problémája ezzel a családunkban, más véleménye meg nem érdekel!
Tedd úgy, ahogy nektek jó!
Ha nektek jó, akkor nem egészségtelen.
Összebújni, kettesben lenni csak éjszaka az ágyban lehet? Mi is együtt aludtunk a lányunkkal (köztünk aludt), mégis tudtunk tesót csinálni.
Bocs, de ezt nem tudtam megállni szó nélkül...
6-os vagyok,nálunk pl. úgy oldottuk meg a szex kérdését,h elaludt a mi ágyunkban,át tettem a sajátjába,éjjel pedig mikor ébredt,jött vissza hozzánk(1-2körül).
de amúgy volt egy másik szobánk is,sőt fürdőnk is..Szóval a lehetőségek határtalanok:)
Az,ha egy pár nem szeretkezik,nem amiatt van,mert velük alszik a gyerek...ez csak egy jó kifogás rá,ha kívánják egymást,hidd el,megoldják...Emlékszem én még a fősulis éveinkre,mikor lehetőségünk nem sok volt,kedvünk annál több,és megoldottuk..:)férjem azóta is "visszasírja" azokat az időket:)
Nem egézségtelen hisz a közeledbe van de viszont minnél tovább van veletek annál nehezebb lesz a saját kiságyába és a saját szobájába szoktatni.
Kislányommal mi is így voltunk 5 évesen is még velünk akart aludni 6 éves lett mire végre a saját szobájába aludt.
Most a kis tesó az első perctől a saját ki ágyába alszik max napközben van itt velem az ágyamon .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!