Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Glicerines kup mennyi ido...

Glicerines kup mennyi ido utan hatott a babadnal?

Figyelt kérdés
2 honaposomnak este 8-kor dugtam be egy negyedet (2g). Utana meg furdettem, szoptatam es semmi. :-( Ez normalis?
2013. dec. 31. 22:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A glicerines kúp elméletileg akár 7-8óra muilva is hathat.

Nekem szorulásos volt a tápszeres kisfiam kb 2hetes korától kb 5hetes koráig. Én ha láttam, hogy nyög-bög és erőlködik, azaz már kakálna, akkor adtam be neki, mert láthatóan nem volt eredmény, és neki max15-30perc alatt tele volt a pelenkája. Olyan is volt, hogy ahogy adtam be a kúpot, már nyomta is ki és mellé egy nagy adag ka..t is.

2014. jan. 1. 15:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó, a glicerines kúp épp úgy hat, ahogy leírtad Nálatok, fél órán belül megteszi hatását, ha annyi idő alatt nincs eredmény, akkor már nem is lesz. (Saját magamnál is így van) Felszívódik a hatóanyag is, a segédanyag meg távozik.

7-8 órával később maximum spontán kakil az illető.

A kúp a zárógyűrű előtt felgyülemlett és bekeményedett székletet lazítja fel lokálisan, illetve olyan "irritáló" hatása is van, amit hőmérőzéssel vagy szélcsővel is el lehet érni, az izmokat préselésre ingerli. De ez is csak rövid távon hat.

Kedves Kérdező, lehet hogy a beleiben valahol feljebb volt "gabalyodás", de kakilnia még nem kellett.

Amúgy az én barátnőm egyik kisfia is 3 hetente kakilt csak anyatejesen. Igaz ő nem erőlködött semennyire.

2014. jan. 1. 20:12
 13/14 A kérdező kommentje:
No, delutan lett produktum, 20 dekaval lett konnyebb. Vsz konkretan semmi nem hasznal, de kijon, amikor eljon az ideje. Kb 2 hetes koratol megy ez igy...
2014. jan. 1. 20:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Örülök!

Akkor meg nincs probléma.

2014. jan. 1. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!