Mi történik azon az egynapos (vagy többnapos) szűrővizsgálaton, amit a bölcsőhalál miatt végeznek?
Figyelt kérdés
Hol van ilyen, és hogy jutunk el egy ilyen vizsgálatra? Mik a tapasztalatok? 2008. júl. 15. 13:13
1/4 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a bölcsőhalál ellen, ha többször is riaszt a légzésigyelő, és ezt javasolják...
2008. júl. 15. 13:14
2/4 anonim válasza:
Sajnos nem tudok ilyenről. Én még nem hallottam ilyen szűrő vizsgálatról. Gondolom érint a téma, vagy legalább is nagyon izgat. Most olvastam róla egy érdekes tanulmányt ha gondolod olvasd el.
3/4 anonim válasza:
Ilyen vizsgálatot a Heim Pálban csinálnak, úgy hívják, hogy sids vizsgálat. De azt nem tudom megmondani, hogy konkrétan mit és hogyan vizsgálnak, 1 éjszakát kell benntölteni (persze, ha nincs gond).
4/4 anonim válasza:
Éjjelre mindenféle érzékelőket tesznek rá, ami kijelzi a levegővételt, szívdobogást stb. Vért vesznek, cukrot mérnek, hasi és koponyaultrahangot csinálnak, meg nyeletéses röntgent. Mi voltunk, és sajna kiderült, hogy felületesen lélegzik, volt hogy 16 másodpercig nem vett levegőt, és ekkor még nem is riasztott a készülékünk (azt is vidd magaddal!). Akkor meddig nem lélegezhetett, amikor be is riasztott??? Ajánlják továbbra is a légzésfigyelő használatát, tilos a hasonfekvés (alvás közben), hűvös szoba (a nyári kánikulában???). Amúgy egyenlőre nincs más teendőnk. Szeptemberben vissza kell menni. Ja, ez a Heim Pálban volt. Amúgy kedves volt mindenki, csak nagy a zűrzavar (pl. uh-ra 2,5 órát vártunk a folyosón, az alvásfigyelő műszert 8 helyett csak 10-re tudták hozni, fogalmam sincs, hogy hol lehetett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!