Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek hány hónapos korában...

Kinek hány hónapos korában fordult hasról hátra a babája? Sokan irjatok!

Figyelt kérdés
mi 5-és fél hó vagyunk és még semmi,kezdek aggodni mi lehet baj.mit csináljak,hogy segítsek neki.
2009. nov. 28. 10:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mi először hátról hasra fordultunk 4 hónaposan, és pont kéthétre rá vissza fordulás is ment. Segíteni úgy tudsz, hogy egy textilpelusra rárakod és a pelussal próbálod őt megfordítani, magad előtt gömböröktetni úgy hogy ne segíts neki csak a pelussal.Remélem elég érthető volt ha nem leírom részletesebben is. Ezt a gyerek orvos mutatta.
2009. nov. 28. 11:00
 2/14 anonim ***** válasza:

Kisfiam 5 hónaposan fordult hasról hátra, vagyis vissza.

(3 hónaposan oldalra, 4 hónaposan hátról hasra)

Kislányom 4 hónaposan fordult hasról hátra(3 hónaposan hátról hasra)

Mind a ketten először fordultak hátról hasra és csak utána hasról hátra.

2009. nov. 28. 11:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Majdnem betöltötte a 8 hónapot, mondjuk mindig utált hason lenni, ezért nem is nagyon gyakorolta.
2009. nov. 28. 11:03
 4/14 anonim ***** válasza:
5 hónapos és 1 hetesen fordult hátról hasra, 4 nap múlva pedig hasról hátra.
2009. nov. 28. 11:08
 5/14 anonim ***** válasza:
ne aggódj. Vicces, de igaz. Az enyém max. 3-4 szer próbálta. Most kúszik hátrafelé és mászni akar.(6 hónapos) Én nem tudom, de valahogy azt érzem az én babámat 1xűen "nem érdekli" a forgás... minden mást csinál, csak nem forog :)
2009. nov. 28. 11:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Szia, az én babám sem akart semmit forogni, én tornáztattam egy kicsit, elég nagy pléden forgattam kétszer-háromszor egymás után (így csinálja a gyógytornász is ő mutatta) aztán próbáltam neki valami érdekeset messze tenni, hogy nyújtózzon érte, na így megfordult, tudni kell hogy a nagysúlyú babák nehezebben emelik meg magukat!
2009. nov. 28. 11:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Hátáról a hasára 3 hónaposan, hasáról a hátára 5,5 hónaposan fordult.
2009. nov. 28. 11:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Hasról hátra 3 hónaposan, hátról hasra még most se akar. Tud, de nem akar.Egyszer láttam, hogy tud, mert kilestem mit csinál az ágyába, ha egyedül van és megfordult, de nem akarja csinálni, egyszerűbbnek gondolja, hogy szól anyának, hogy fordítsam meg. 8 hónapos.
2009. nov. 28. 12:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Kisfiam 6 hónaposan fordult hátról hasra. Hasról hátra már 3 hónaposan tudott, de fordítva nem sikerült neki.
2009. nov. 28. 13:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Kisfiam mikuláskor lesz 5 hónapos, és kb 1 hete fordult hasról hátra, addig puposított a kis fenekét, míg sikerült, aztán párszor megcsinálta, de azóta nem nagyon gyakorolja. Hátról hasra magától még nem forul, csak ha meglendítem. Ja és ő oldalra csak balra fordul, jobbra még nem.
2009. nov. 28. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!