Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért vagyok mindig fáradt,...

Miért vagyok mindig fáradt, más is érez így néha?

Figyelt kérdés
3 hónapos a picim, éjjel egyszer kel fel enni, de persze ettől függetlenül párszor megébred még. És reggelre hulla vagyok, egész nap fáradt, nem tudom mit kellene tennem, hogy jobban "képbe" legyek. Ha alszik, én nem alszom nappal, akkor főzök, vasalok, mosok, takarítok.
2009. nov. 28. 07:50
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
szia!az en babom elmult 4 honapos de ugyanugy erzek mint te,nagyon faradt vagyok es sokat faj a hatam is.en is akkor probalok belehuzni a hazi munkaba amikor o alszik.hogy mit kellene tenni arra en is kivancsi vagyok!
2009. nov. 28. 07:55
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
szia!gondolom,többször alszik a babád nappal.Én a házimunkát picit hanyagoltam,és igenis legalább az egyik alvásánál én is ledőltem aludni egy kicsit,mert az én lánykám éjjel 3-szor is felkelt enni.Kétnapra valót főztem egyszerre,így az egyik nap főztem ,másnap takarítottam,vagy vasaltam, a megspórolt idő alatt.Ma sincs ez másként,pedig már 10 hónapos,most a foga(i)miatt kelünk ,kétszer -háromszor, plusz egyszer szopizik is
2009. nov. 28. 08:07
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Ha éjféltől 2-3-ig tudnál aludni, nem lennél fáradt. Ez az alvás a legpihentetőbb. Dehát nem lehet megmondani a babának, hogy akkor aludjon.
2009. nov. 28. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szióka.Átérzem a helyzeted.Én kisfiam lassan 1 éves és még mindig sokszor felsír éjszaka.Én úgy oldom meg a pihenést, hogy pindúr fekszik 8kor, én legkésőbb 9-10közt szintén.Nappal együtt főzünk, takarítunk, szerencsére jól elvan, így csinálhatom ezeket, kivéve a vasalás,mert jön és rángatja a zsinórt,azt akkor csinálom, mikor apa szabadnapos, vagy mikor anyuéknál van.Te nem tudod néha rábízni szüledre??Tudom kicsi még, de én kisfiam 1 hós kora óta nagyiéknál szokott lenni, míg anyatejes volt vittem neki a tejcsit.

Amúgy sajna én sem tudtam soha aludni vele nappal, mostanában már ment volna mert annyira fáradt voltam, de már csak 1szer alszik, 1 órát, azt is de.

Azt nem tudom szedsz-e vmi vitamint?Mikor már totál kibuktam, akkor kezdtem el én is szedni, Supradint, meg Omega 3 halolajat és most már sokkal jobb,+iszom a citromfű teát és éjszakára levendula és citromfű olajat párologtatok a szobába, ahol alszunk, ezt lehet pici baba mellett, de nem töményen.

Remélem kicsit segítettem.

Üdv:Ancsy

2009. nov. 28. 08:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom rábízni a szüleimre, pesten lakunk, ők pedig vidéken. Egyedül is sokat vagyok, a párom melózik. Valami vitaminra már én is gondoltam, lehet mostmár tényleg elkéne kezdeni:). Próbáltam már a nappali alvást, de nem igazán ment, nem tudok nappal aludni. Reméem majd idővel átesek a "holtponton".
2009. nov. 28. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!