Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért iszik keveset egy éves...

Miért iszik keveset egy éves kislányom?

Figyelt kérdés
Ha nagy a meleg akkor is csak három deci vizet iszik. Mondjuk a reggeli meg a vacsi még tápszer, de ezzel együtt is csak mondjuk hat deci körül fogy a folyadék. Nem kevés ez?Egyszerűen nem tudok többet itatni vele.
2008. júl. 15. 11:05
 1/2 anonim válasza:
Én felnőtt létemre alig iszom, megesek, hogy napi 3 decit. Van aki nem érzi, hogy szomjas vagy megfeledkezik róla. Azért neki a napi 1 liternek meg kéne lennie. Adj neki finom italokat mondjuk kubu és igyál vele együtt, hogy lássa anya is iszik. Vagy ha mondjuk megiszik egy kis pohár valamit akkor adj neki valamit amit nagyon szeret. Nem feltétlen tárgyi dologra gondolok hanem játszd el vele a kedvencét stb.
2008. júl. 15. 11:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Már próbáltam gyümölcslevekkel, és teákkal is, töbször is kínálom, de mindig csak pár kortyig jutunk. Játékosan is csak kevés fogy. Sajnos tudom, hogy neki már 1 liter meg kéne legyen, de nincs. Azért köszi a választ.
2008. júl. 15. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!