Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vélemény a nevekről, mi jut...

Vélemény a nevekről, mi jut róla eszetekbe? Melyik a szebb (fiú-lány nevek)?

Figyelt kérdés

Lili, Lara, Luca, Krisztina, Lilla, Izabella, Regina.

Kristóf, Lionel (nem hiszem, hogy ezt a nevet adnám, csak érdekel a véleményetek:)), Soma, Bence, Krisztián, Dominik.

2013. dec. 29. 16:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lili: Túl gyerekesnek tartom, nekem nem tetszik.

Lara: Nem a kedvencem, de szép név. Schobert Norbi lánya jut eszembe róla. :D

Luca: Bocsi, de szörnyű név. Nem tetszik. Ismertem egy lányt, akinek ez volt az első neve, de inkább a másik keresztnevét használta, mert a Lucát utálta...

Krisztina: Unalmas tucatnév szerintem.

Lilla: Egy értelmes, mosolygós lány jut róla eszembe. Viszont a hangzása annyira nem tetszik.

Izabella: Egyik rokonom jut róla eszembe, aranyos, életvidám kislány. Jól lehet becézni is, szép név.

Regina: Nem tetszik.

Kristóf: Az "f" betűs végződés nagyon nem tetszik.

Lionel: Magyar vezetéknév mellé nem nagyon menne. Egyébként Lionel Richie jut róla eszembe:D

Soma: Nem tetszik a hangzása. Két gyerek jut róla eszembe, az egyik tök aranyos, a másik már kamasz és szörnyen beképzelt.

Bence: Sok van belőle, átlagos név.

Krisztián: Nem a kedvenc nevem, de eddig minden ilyen nevű emberről, akivel találkoztam, pozitív véleményem volt.

Dominik: Tetszik, modern név.

2013. dec. 31. 11:23
 12/12 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszaitokat! :)
2014. jan. 3. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!