Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnál is van konfliktus...

Másnál is van konfliktus apával a gyereknevelés miatt? A mi picikénk még csak féléves, de máris vitáink vannak.

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
1 hetes kora óta vannak vitáink. Annyira nagyon félti... nem emberi... én is féltem, de ez nem normáis
2009. nov. 27. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem mindenkinél vannak viták, hiszen nem vagyunk egyformák. Ha nem lennének, az azt jelenti, hogy az egyik szülő teljesen ráhagyatkozik a másikra, vagyis nem mer önnálló döntéseket hozni. Mi is vitázunk, 14 hónapos a kislányunk. De megbeszéljük, és hol az egyikünk, hol a másikunk "nyer" teret. Én jobban aggódom, a páromnak a pici a harmadik gyermeke, ő lazább. Ha szerintem fázik, szerinte melege van, ha szerintem izzad, szerinte fázni fog... Én sokat játszom vele, szerintem ő keveset... stb. stb. Ez normális. Mindkettőtöknek vannak elképzelései az egyes nevelési területekről, de mivel senki nem tökéletes, van, hogy Neked, és van, hogy a párodnak lesz igaza. Érveljetek! Akkor nem lesz gond!

2009. nov. 27. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Néha igen, de szerencsére komoly dolgokban nem. Ne hagyd, hogy a gyerek előtt ellent mondjon neked, mert akkor nem lesz tekintélyed, meg később ki fog játszani benneteket egymás ellen.

Nálunk pl. az van, hogy az apja mindentől tiltja. Miért engedem, hogy szétpakoljon a konyhában. Mondtam neki, hogy más kérdés napi fél órát vele lenni, meg más kérdés egész nap csak tiltani mindentől. Ezt úgy tűnik nem nagyon érti. De nálunk max. ennyi. Szerinte én túl elnéző vagyok, ő szigorúbban fogná.

2009. nov. 27. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk sose volt ilyen. Mind ketten 1 állás ponton vagyunk.
2009. nov. 27. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!