Hogyan vezessem le a minden napi feszültséget itthon?
Már a családtagokkal veszekszek apró dolgokon amit más észre se venne.
Minden nap itthon vagyok babámmal alig megyünk valahova , ha megyünk is csak boltba, barátnők nincsenek, rokonokkal nem jó beszélgetni nincs közös téma.
Férjem, anyósom dolgozik.
Járj el baba-mama tornára, baba-mama klubba,játszóházba ahol más anyukákkal is beszélgethetsz, barátnőket szerezhetsz. Ha nincs ilyen szervezzetek, a védőnő biztosan segít.
Ha otthon van a férjed vagy anyósod, lépj le egy két órára sportolni, csavarogni, kiszellőztetni a fejed.
Azzal, hogy nem teszed azt, amit az 1-es ír, te is és a babád is "ingerszegény" környezetben élitek a napjaitokat, ezáltal váltok feszültté mindketten, ezért nem alszik nemcsak te, a gyermeked sem úgy, ahogy kellene.
Tessék nemcsak magadnak, a gyermekednek is olyan közösségekbe eljárni, ahol más emberekkel, más babákkal is találkoztok. Ez nemcsak neked lesz jó, a gyermekedet sem zárhatod el a külvilágtól!!!!!
Tényleg a mozgás a megoldás kulcsa.
Nekem kutyám van, el sem hiszed milyen jó napi 1-2 órát sétálni vele.
Igaz, én egyedül nevelem a fiam, tehát ha van kedvem, ha nincs, muszáj lemennem, de sokszor van úgy, hogy rossz a kedvem, aztán amint leértem és sétálok a zöldben, egyből lenyugszom.
A feszültséget is szuperül le lehet adni labdadobálással :)
Ha nincs kutyátok, tornázhatsz otthon, vagy táncolj akármilyen zenére, vagy járj el egyedül sétálgatni, vagy akár csak bevásárolni gyerekmentesen.
Ez a lényeg, hogy néha legyél a gyerektől is külön, hogy feltöltődj.
Én pl. itt neten is találtam magamnak 2 remek beszélgetőtársat, már 1 éve chatelünk, majdhogynem barátok lettünk.
Próbálkozz ezerfelé, ha nyitott vagy, akkor bevonzod azt amire szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!