Nyolc és fél hónapos babám ihat olyan teát, amilyet mi is iszunk, vagy babateát kapjon még?
Szia!
Én írtam a pickwicknek egy e-mailt, hogy melyik teáuk nem tartalmaz koffeint, és nagon kedvesen válaszoltak, bemásolom neked mit írtak.
Tisztelt Érdeklődőnk!
Ezúton tájékoztatjuk Önt koffein/tein/mentes Pickwick teánkról, melyek a következők:
- Pickwick Fruit Amour teacsalád: szárított gyümölcsikből készül
- Pickwick Csipkebogyó teák
- Pickwick Rooibos teák
- Pickwick Gyerektea: Rooibos alapanyagból készül
- Pickwick Kamilla tea
- Pickwick Borsmenta tea.
A gyümölcsízesítésü teáink fekete tea, illetve zöld tea alapanyagúk.
Üdvözlettel:
Sara Lee Hungary Zrt.
Vevőszolgálat
Remélem tudtam segíteni!
Judy
Én a következőt szoktam figyelni, hogy biztosan ne adjak koffeint a fiamnak:
- A rooibos tea koffeinmentes, amire ez van írva, az jöhet.
- Ami valami gyümölcs ÍZŰ tea, az biztosan fekete tea, csak ízesített, az nem jó.
- Ami nem "ÍZŰ", hanem gyümölcstea megnevezésű, annak megnézem az összetételét a biztonság kedvéért (mindegyikre rá van írva) és általában csak gyümölcsöt tartalmaz, ez is jöhet.
Második válaszoló vagyok. Azok a teák, amiket elsorolam az előző válaszomban, semmivel sem rosszabbak, mint a bébiteák. Nem csinálják másból, nem rosszabb az összetétele, nincs benne káros anyag, stb. A bébitea árán nagyot dob önmagában a tény, hogy babáknak csinálták.
Nem a gyerekén spórol, ha nem akarja a drága bébitermékeket megvenni olyan dologból, amiből nem muszáj, mert másból is készíthet ugyanolyan jó minőségű terméket.
Nekem is számít 2-300 Ft. Amin lehet és nem vesz miatta rosszabbat, azon miért ne spórolhatna?
Én az első válaszoló vagyok. Akár mennyire is bébitea a hipp stb, engem zavar, hogy instant. Persze itta az én fiam is, de valahogy én azt olyan mű-nek találom. Azon kívül, így cukor nélkül is elkészítheti ha úgy akarja.
Judy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!