Mi a véleményetek a köldökzsinór vér levételről?
Az, hogy nagyon jó üzlet, semmi más. Ajánlom figyelmedbe ezt a videót, mert tanulságos: Dr. Kriván Gergely – Szent László Kórház Őssejt Transzplantációs Osztályon dolgozó orvos, beteg gyerekeket gyógyít napi szinten őssejtekkel, stb. és a saját gyerekeinek nem vetette le, van három, a legkisebb 15 hónapos. Nem látja értelmét, és el is mondja miért. 20 perctől merül bele, de az egész riport érdekes… döbbenet. Ez szánalmas, hogy ennyi őssejtes cégreklám mellett nem jönnek be ezek az információk, amiket az orvosok viszont tudnak, csak úgy látszik, nem mondják elég helyen, mert azt szerintem mindeki jobban el tudja mondani, ami a cégek reklámjaiban szerepel. Pl. azt hogy több száz őssejt beültetést végeztek már Magyarországon, mióta engedélyezve van. És ez IGAZ! Csak lemarad a mellékinfó, hogy ezek nem magán őssejtbankban tárolt saját őssejtek voltak, hanem donortól származó külföldi, mert családon belüli genetikai betegséget hordozó őssejttel gyógyítani a legtöbb betegséget nem lehet, vagy azt sem mondják el, hogy őssejt már vérvétellel is levehető felnőtt embertől is akár…
érdekes a 2. válaszoló hozzászólása. Bogarat ültetett a fülembe.
Mi nem vetettük le. Ahogy nagyon róviden utána néztem, általában csak 20-25 évig tárolják az őssejteket. De ezután is bármikor elöjöhet betegség. Szóval érdekes ez. Nem ástam (még) bele magam a témába, teljesen laikusként véleményezem. De valahogy én is nagy lutrinak érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!