Mire emlékezhetnek a babák az anyaméhből? Avagy, akinek a babájára rá volt tekeredve a köldökzsinór? NEM SZOMORÚ TÖRTÉNET!
Biztos h emlékeznek! Nálunk nincs "zsinór" mánia! :)
Viszont!Én hordozom a gyerekeimet, vagyis már csak a kicsit! :) és mikor mininek felkötöttem őket, mindketten azonnal a pocakpózt vették fel!A másdik lányom születése után figyeltem fel erre!
A pocakomban nme nagyon volt helyük mozogni mert nagyon nagy babák voltak, így állandó pózban feküdtek az uccsó két hónapban tuti!A kicsi pl 5 hós koráig a kendőben mindig balra fordította a fejét!Soha de soha nem fordította jobbra!Azért mert a pocakomban is úgy tartotta a fejét!A naglányom,meg a fogantatástól úgy volt a hasamban h fejjel lefelé arccal hátra!ÉS a Ő kendőben is mindig a kis arcát nyomta a mellkasomhoz!Később értettem meg miért!Ő azért nem tudott nagyon mozogni,mert nála meg rövid volt a köldökzsinór Ő meg nagy 61 cm!ÉS mindig de mindig mikor kendőbe kerültek (ugye az is szűk meleg heyl mint a pocakban) azonnal felvették azt a pózt ahogy a pocakomban voltak!Érdekes!A kicsi 5 hónapig szigorúan...Azóta is sűrűn 13 hós,de már nem mindig!Érdekes dolgok ezek :)Nekik ez a biztonság!Szerintem ez megnyugtatja Őket,hisz odabent hatalmas béke és nyugalom volt!Keresik ezt az érzést kint is! :)
4-es! Köszi! Igen, ilyenekre gondoltam! Nagyon érdekes, az már biztos! Jézus, 61 cm?? Hogy fért el Benned?
5- ös! Szegényke! Akkor neki pedig biztos elege volt a zsinórokból egy életre! :)
4-es vagyok!
hát nem nagyon bírtam ülni már az utolsó 4 hétben :) Sajna mindkét terhességnél el is nyomták a vesém :( így a második babavárásnál műteni is kellett 2×!De túléltük és ez a jó!
A kicsi csak 59 cm volt bár Ő meg 4100 gramm!Na mindegy, kint vannak az a lényeg :)
Bocsi, én csak egy blogot szeretnék megosztani veletek, témába vág, és szerintem nagyon érdekes!
Köszi , nagyon jó volt olvasni! :)
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!