Nap közben hol van a babátok, illetve hol alszik?
Figyelt kérdés
Mindenhol csak az esti altatásról lehet olvasni. Én arra lennék kíváncs hogy napközben is a szobájában, kiságyàban alszik vagy ahol te vagy ( pl nappali).
7 hetes a babám, este a szobájában alszik, de napközben végig a nappaliban van. Néha lerakom a játszószőnyegre, de ez még nem nagyon köti le, a nap nagy részében alszik. Anyum folyton csesztet hogy miért nem a szobájában van, de én szeretem hogy ott van a közelemben. ( a szobája az emeleten van én meg egész nap lent) Most még szopipárnán vagy a kanapén körbepárnázva alszik, de már vettünk utazóágyat/járóját ha kezd majd forgolódni.
Màs is van îgy vagy inkább a szobájában van?
2013. dec. 27. 01:30
11/11 anonim válasza:
Napközben mellettem alszik az ágyon , fürdetés után megy alcsizni a saját kis ágyába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!