Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elválasztó tápszert anyatejes...

Elválasztó tápszert anyatejes babáknál kell alkalmazni, vagy tápszeresek is ehetik?

Figyelt kérdés
Négy hónapos a babám, és nem tudom, hogy hat hónapos korától milyen tápszert kellene neki ennie, és hányszor. A fő étkezések tápisak maradjanak?
2009. nov. 26. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:
én nem hallottam eddi elválasztó tápszerről. eheti azt, amit most, csak a 2-es változatát. elkezdheted vele kóstoltatni a gyümölcsöket, főzelékeket, és kiválthatsz 1-2 étkezést, de persze a legtöbb kaja így is a tápszer kell, h leyen.
2009. nov. 26. 20:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Kezd el lassan inkább a hozzátáplálást,gyümölcsök,főzelékekkel.A tápszer nem egészséges,csak akkor,ha nagyon muszály.Olvass utána a neten,a tápszernek sok káros mellékhatása is van,még ha ma erről nem is divat beszélni,én is most olvastam nem rég . Az anyatej toxikus hatásai címszónál kerestem rá,és ott olvastam a tápszerekről elég megdöbbentő dolgokat.(Az anyatejnek is vannak toxikus hatásai,de ettől az anyatej egészéges a babáknak)
2009. nov. 26. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!