Mindenkinek sír úgy a babája, hogy azt hiszi, mindjárt megfullad?
Nem tudom mekkora a babád, de a mi kisfiunk az első két hónapban csinált ilyent és nem csak akkor mikor belenyillalt a fájdalom a pocijába, hanem mikor ideges lett valamiért. Ahogy nő egyre inkább kimarad ez, és ha sír is erőssen már ritkán fordul elő, hogy ne vegyen levegőt és ennyire belevörösödjön.
Azt olvastam valahol, hogy még gyenge az idegrendszerük és azért csinálják.
szia!
az én kisfiam is így sírt. Először mi is megijedtünk, mert tényleg lila lett a kis feje, és nem vett levegőt. A tapasztalatom az, hogy tényleg kinövi, mert ma már 5 éves. Igaz, ennyi idős korban már nem is sírnak annyit. :)
Nekem szintén ezt csinálta és még csinálja is. Most 4 hónapos lesz.
Mindig a frászt hozta rám. Könnyű mondani de ne ijedjél meg.Ilyenkor mindig vedd fel.
Ez valóban idegredszeri probléma ami még náluk fejletlen.
Lehet egy úgynevezett kólika szerű hasfájástól is , ilyenkor hirtelen kezd el a baba sírni és pár másodperc alatt belilul.
Nálunk már csak akkor csinálja hogyha éhes,mert nem bír várni egy percet sem, valamint amikor hisztizik.
Vigyázz rá nagyon és ne hagyd,hogy belelovalja magát ebbe a sírásba.
Remélem idővel neki is mérséklődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!