Hány fok van a lakásotokban a baba mellett?
Figyelt kérdés
mindenki 20 fokrol beszél, de én ugy látom hogy peluscserénél fázik enyiben. mi amugy szeretjük a meleget, baba elött mindig 23-24 fok volt a lakásban.
ennyi sok lenne neki?
2009. nov. 26. 18:12
1/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok ez, nálunk is 24 fok van mert bizony ha kevesebb akkor fázik Prüntyőm.Éjszaka van 21-22 fok.
2/14 anonim válasza:
nálunk max 23-24fok van nappal a lakásban, estére viszont jól kiszellőztetek és 20-21fokban alszik. Szerintem mások is az alvásra mondták a 20fokot..
3/14 anonim válasza:
Nálunk éjjel 20-21 fok.nappal 22.Nappal,nem olyan nagy probléma hamelegebb van,de éjjel felesleges és egészségesebb is.
4/14 anonim válasza:
Nálunk nappal 24 fok szokott lenni este 21-22 :)
5/14 A kérdező kommentje:
jaj de jo!!! már feljebb is tettem a fütést :)
2009. nov. 26. 18:21
6/14 anonim válasza:
Nálunk nappal 22C°,éjszaka 20 C°. Igaz a Manókánk nem is szereti a nagyon meleget.Kb 3 hónapos kora óta így állítottuk be, azóta nincs gondunk ezzel.
7/14 anonim válasza:
Nappal 20-21.
Éjjel 18-19.
3,5 hónapos.
8/14 anonim válasza:
25 fok, panellakás, hozzáteszem én fáznék 20 fokban.
9/14 anonim válasza:
én a terhesség előtt voltam nagyon fázós,akkor kellett nekem a 25.most simán megelégszünk a max 22,5fokkal napközben.éjjel is olyan 21-22fok van.
mellesleg a fiam nem egy fázós tipus
10/14 anonim válasza:
Nappal és este is 20 fokra van állítva a termosztát.Ha látod a babán,hogy fázik akkor inkább legyen 23 fok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!