4,5 hónapos babának milyen fejlesztő játékot vegyek ajándékba?
Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdés, de azért válaszolok, hátha tudok még segíteni.
Ajándékba szánod?
Hatalmas a választék, a fő kérdés az, hogy mennyit bír a pénztárcád. Az én kicsim most kereken 5 hónapos,valamennyire képben vagyok.
- 1.500-2.000 Ft-ig valami színes, csilli-villi csörgő vagy rágóka. Ami tekergetésre vagy rázásra hangot ad, vagy pl. színes gyöngyök, vagy zörgő papír van benne, az most nálunk nagyon nyerő.
- 3.000 Ft-ig pl. TafToys "Touch Cube" (Mindentudó készségfejlesztő kocka), vagy FisherPrice Mókakockák -ez utóbbi szerintem min.8-9 hónapos koráig érdekelni fogja. De ennyiért lehet már nagyon édes fürdőjátékokat is kapni, pl. FisherPrice Pancsimanók, ami szintén hosszabb távra szól. De léteznek még kád oldalára, vagy csempére "cuppantható" nagyon édes fürdőjátékok, pl. malomkerekesek, amikbe öntögetni lehet vizet, egy-két hónap múlva azok is ki lesznek használva, abban biztos lehetsz! Mi pl. most kaptunk egy Tesco-s "Frog bath cenre"-t (békás fürdőjáték) ebben az árketegóriában, és biztosan sokáig nagy sikere lesz.
- 5.000 -6.000 Ft-ig javaslom Neked a FisherPrice "Roll a rounds", vagy "Peek a blocks" sorozatait, pl. a zsiráfot, vagy cirkuszi elefántot, amiknek a kockái már most érdekesek a számára, de 6-7 hónapos kortól fogja a legjobban kiélvezni a játékot, és az nagyon hamar eljön! És nekem még nagyon tetszik, hogy a kockákat és a golyókat gyűjtögetni lehet (pl. Teszvesz és Vatera tele van velük)
Nekünk megvan még a TafToys-tól az "Óceán speciális forgó zenélő csiptethető játék", amit IMÁD, de szerintem ez az imádal már csak pár hétig fog tartani, lassan kinől belőle.
Összességében: amit forgatni, dobálni, gurítani lehet, vagy csillog-villog, netán zenél vagy csilingel, az tuti!
Talán segítettem.
08.46-os vagyok megint!
A nagy fiam annak idején imádta a formabedobálós cuccokat is, tudod, amikor a különböző formákat (henger, kocka, stb) kellett bedobálni a megfelelő keresztmetszetű nyilásba. No ebből a fajta játékból ezer félét lehet kapni, és az ár is széles skálán mozog.
Az Auchanban most 4.000 körüli akc.áron láttam a "Sütifaló kincsesbödönt", de 2.000-3.000 körül, sőt még talán olcsóbban is találsz hasonló bedobálós játékot, ami nem zenél.
Üdv: vaksi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!