Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes tápszeres babátok...

3 hetes tápszeres babátok mennyit eszik egy alkalommal?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 16:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Igen én i császáros voltam.Nem sok neki föleg mert elég nagy a súlya.
2009. nov. 30. 08:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Szerintem sem sok, mert ha nem jön vissza, akkor köszöni szépen, jólesett és kész.

az én kisfiam is ilyen tempóban gyarapszik egyébként, ugye 4,35-el született, most 5 és fél hetes és 5,47. Pár napja estére többet kér enni, de simán odaadom neki.

Ja, jó büfiztetési tipp: Felveszed a babát és lentről felfelé ilyen morzsolós, masszírozós mozdulatokkal kell a gerince mellett ygyengéden simikézni. Tegnap mutatta sógornőm. Beválik,gyorsan jön a büfi és a puki is!

Remélem tudtam kicsit segíteni nektek.

(első, középső és utolsó előtti(?) válaszoló)

2009. nov. 30. 10:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Jaj nagyon örülök hogy ezt írtátok, illetve írtad utolsó hozzászóló. :)

Megnyugodtam, persze én is annyit adok neki amennyit kér, mert ő tudja mennyire éhes.

És a büfis tanács is nagyon jó, mert az én babám ritkán büfizik, pedig mozgatom, várok vagy 20 percet, és nem mindig jön a büfi, de szerencsére még így is ritkán jön vissza egy pici ha leteszem.

Ezt a tippet kipróbálom, hátha... :)

2009. nov. 30. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!