Mik a tapasztalataitok a bébikomppal kapcsolatban?
Kisfiam is használta..kb 1 hónapot
1 ÉVesen-4 naposan indult el...de nem ám 1-2 lépést
1. nap 5-6 lépést tett meg.másnap 9-10, harmadnap már sétált...
videóztam is mert nem hittem el
Most 15 hós és nem úgy tűnik mint aki lábujjhegyen járkálna
Ezt honnan hallottad ?
Készülj fel hogy sok negatív-ellenző komment is lesz
Nekem gyógytornász ismerős mondta, hogy semmi, ami mozog, gurul, nem segíti elő a járás tanulását, mert egyensúlyérzék kell hozzá, és azt az ilyen eszközök csak összezavarják. Ezért jó a bútorokba kapaszkodás, és ezért nem szabad kézzel vezetni a babát, mert akkor mi tartjuk és nem ő saját magát. A komp is ilyen. Mindenki, aki egészséges meg fog tanulni járni. De egy gerendán van, aki képes tornázni és van, aki leesik. Az egyensúlyérzék
mindenkiben meg van, de el lehet szúrni.
Bizony lesz sok egymásnak ellentmondó vélemény, amivel nem leszel előrébb, hiszen afelé hajlasz, hogy megvedd neki.
Inkább gondolkodj el azon, hogy mivel tudnál Te érvelni, hogy miért is lenne szükség a kompra? Miért lenne jó a gyereknek? És az valóban a gyereknek jó, vagy az anyukának kényelmi szolgáltatás? (Önjáró a gyerek, kevesebb aktív figyelmet igényel, gyakorlatilag egy mozgó járóka)
Leírjuk itt hetente miért NEM jó (tönkreteszi a gerincet), hogy minden szakemver ellenzi (gyerekorvostól a védőnőn keresztül a gyógypedagógusokig, idézünk cikkeket:
Aztán jönnek azok, akiknek az egyetlen érve, hogy nekik/az ő gyereküknek/a szomszéd gyereknek/stb. stb. se lett tőle baja.
Végül úgyis te döntesz.
Nem ellened szól ez a kirohanás ne haragudj, de ezt tényleg hetente lemeccseljük itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!