Miért nem alszik éjfélig 8 hetes babám?
Minden este ugyan az a program, ugyanakkor fürdik (7-8 órakkor), utánna eszik, de csak éjfél előtt nem sokkal alszik el, miuátn már megvolt a következő evés is. Aztán alszik reggel 8-ig úgy, hogy egyszer felkel enni 3-4 körűl. Éjjel eleinte nézelődik, nyafizik, forgolódik, majd sir.
Próbálgattam csúsztatni az evéseket, de nem sikerűl előrébb hozni az alvást.
Délben sétálunk,akkor alszik 3 órát, utánna már csak szundikál fél órát, mégsem álmos.
magától fog változni?
Mintha az én fiamról olvasnék (aki most 13 hetes) azzal a különbséggel, hogy ő reggeli cicizés és kevés rugdalózás után alszik még 3 órát és utána kezdődik amikor csak szundikál.
Nem tudom, hogy ez változni fog remélem igen. Én nem vagyok egy "éjjeli Bagoly típus". Volt, hogy 23:00-kor letettem aludni kb. rá 20 percre felkelt és akkor volt igazán elemébe (rugdalózott, szövegelt).
Múlt éjjel is éjfélkor aludt el...
Aztán már aludt 8-ig egy evéssel 3-kor. De akkor is kivagyok, mert én aludnék már 9 után. Legalább csendben lenne, de nincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!