Miért nem alszik el a 16 hónapos kislányom éjfélig?
Ezért nem alszik éjfélig: "aztán délelőtt 10-11-ig alszik"
Ne hagyd sokáig aludni max. 9 -ig és akkor hamarabb elalszik este...
Nem ordíttatni kell, hanem úgy alakítani a napirendjét, hogy a megfelelő időben legyen fáradt. Hiszen ha logikusan belegondolsz, ha alszik reggel 10-11-ig, az lenne a csoda, ha déli 1-2 körül megint fáradt lenne.
Valóban annyi a kulcs, hogy nem szabad hagyni, hogy belealudjon a napba. Az én kisfiam már kicsit idősebb, de ennyi idősen sem engedtem reggel 8-nál délután pedig 5-nél tovább aludni. Vagyis párszor hagytam, meg is lett az eredménye. :) Mostanában vettem észre, hogy ha ötig alszik, akkor is 11-ig rohangál éjjel, úgyhogy most már legkésőbb fél ötkor ébresztő van, így kordában tudom tartani én is a napot.
Én is ébreszteném korán. 7-8.kor maximum.
A sajátom is aki 18 hónapos 7-kor ébred, délben maximum 13-kor alszik 4-ig (nem tovább, mert akkor este megy a buli nálnk is, de ritka ha nem ébred fel magától) este 8-8:30-kor ágyban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!