Mindenki szeretne ajándékozni a babájának az ünnepekkor?
Ez lesz a 2. karácsonya a babámnak. Tavaly 2 hetes volt, akkor még nem kapott semmit :) Most kap valami apróságot, könyvet vagy ilyesmit, sajnos többre nem telik. Úgyis el lesz foglalva azzal, hogy szétszedje a karifát :D
Nagy ügyet nem csinálunk az ajándékozásból, de a mi családunkban ez amúgy sem szokás. Nálunk fontosabb, hogy legyen szép diszítés, szép fa, finom kaja, szeretet :)
7 hós lesz a babám karácsonykor, neki még az is öröm ha a sok meglévő játékból egy rég nem látottat kap a kezébe.
Így nem valami újabb játékkal lepjük meg,hanem olyan dolgokat veszünk neki ajándékba, amire egyébként is szükség lenne később (pl etetőszék). Azt hiszem ez az egyetlen ilyen alkalom hogy inkább a praktikum számít.Bár valami apró dolgot biztosan kap...
Úgyis jövő évtől fogja inkább értékelni és érezni azt hogy ez ajándék.(Vagy talán még akkro se igazán...)
az én fiam akkor 11,5 hónapos lesz mi már meg vettük neki az ajándékot!
Én úgy vagyok vele, hogyha a családunkban lévő gyerekek pl. unkoatesok, is kapnak tőlünk akik már persze nagyobbak az én gyerekem ne kapjon?
neki is ez az első karácsonya kíváncsian várom majd a kis arcát ha meg látja a fát!
a fiunk 17 hónapos lesz, kap ajándékot, de nem esünk túlzásokba. Sok lesz a praktikus dolog, és kap egy sátorszerű kisházat, amolyan kuckót ablakokkal, annak biztosan örül majd.
Tavaly 5 hónapos volt karácsonykor, apróbb játékokat és sok praktikus dolgot (ruha, fürdető, stb) kapott. A legjobban azt élvezte, hogy letéphette róluk a színes papírt. Ezt meg is örökítettük, szép emlék lesz később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!