Nekünk a woodwardsos gripe water segített anno. Illetve ha negyon nem jött a böfi, akkor lépcsőztünk. Infacolt is próbáltuk az nálunk nem jött be, ti próbáltátok már? Hátha nálatok segít.
2013. dec. 21. 17:34
2/9 anonim válasza:
Nálunk a hason fekvés segít. Sokszor hiába büfiztetem hosszú ideig, hason fekve kijön minden, büfi, puki.
2013. dec. 21. 18:21
3/9 anonim válasza:
Következőket próbáld!
-tedd hasra
-döntsd meg,vállról le aztán vissza párszor
-infacol
-espumisan
-woodsvard féle angol víz
2013. dec. 21. 19:09
4/9 anonim válasza:
Az Infacolt tudom ajánlani, nekünk sokat segített.
2013. dec. 21. 19:11
5/9 anonim válasza:
le szoktad tenni pár másodpercre a hátára,majd vissza az öledbe?nekünk ez néhányszor bevált,az enyém se nagyon büfizett,mindig hason aludt így nyugodt voltam ha ki is jön nem nyeli vissza.
2013. dec. 21. 21:05
6/9 anonim válasza:
Nem írtad hogy csinálod. Tartsd függőlegesen, mindkét karja átvetve az egyik válladon, ütögetheted a fenekét, simogasd a hátát (lentről felfelé)esetleg a gerince mentén óvatosan ütögesd lentről felfelé. Nekem még sokszor bejön, hogy lefektetem hasra, ha nagyon mocorog akkor visszaveszem függőlegesre és ilyenkor általában kijön a maradék büfi is.
2013. dec. 21. 21:22
7/9 anonim válasza:
ha rugós a matracotok, lehet rajta rugózni, vagy gimnasztikai labdán. Lifteztetni a babát, felemeled magasra, aztán le, megint fel. Hasra fordírani.
Fáj is a hasa? Vagy alul gyorsan távozik a büfi?Vannak babák akik nem büfiznek, hanem jó nagyokat és könnyen pukiznak. Ha utóbbi szerencsés csoportba tartoztok, nem érdemes büfivel piszkálni ha nem fájlalja a pocit.
2013. dec. 22. 00:37
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
Nagyjából így csináljuk ahogy írtátok,menet közben is megszakítom egy büfire,de akkor(ált.este)már vissza se tudom tenni cicire,mert ordít.(?nem tudom mért)
Le-fel teszem,ütögetem,fel-le ülök a fotelben...érdekes,h.főleg este szenvedünk ezzel ennyire hosszan..
Egyébként 6hetes.
2013. dec. 22. 11:46
9/9 anonim válasza:
a fiam 6 hetes,én is próbáltam büfiztetni evés közben, és nekem is ordított, nálunk hetek óta az válik be, hogy nem veszem el tőle a cicit így nem ordít. Próbáld meg lifteztetni nekünk az bejön. Ha pocakfájós a papaverines csepp szerintem a legjobb, mi már mindent próbáltunk+ hason altasd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!