Este hogy tudnám korábban altatni, bármit csinálok,9.30-10?
Figyelt kérdés
1,5 éves,sosem volt nagy alvó,reggel átlag 7kor kel(nem hagyom sokkal tovább,max 8ig), de ha később,akkor is már délben szokásosan alszik, 2órán túl akkor sem hagyom, de ha mégis alszik pl 3 órát,akkor is 9.30-10 óra,mire este elalszik,ha előbb fürdetem,akkor is csak játszik az ágyban.délelőtt 5 óra ébrenlét után már alszik, este miért nem akar?2013. júl. 30. 12:02
1/4 anonim válasza:
Lányom csak 10hós lesz,ő este 9től alszik reggel 6ig.Gondolom amúgy se aludnál este 8-9kor,de legalább 7ig alszik,akár 8ig is reggel.Akkor ebben mi olyan szörnyű?Lányom du 3-4től ébren van 9ig.Reggel 6-9ig.Tehát éjjel 9órát alszik,nappal 1*2t 1*1t kb.
2/4 anonim válasza:
Szerintem jól csinálod, hogy reggel nem hagyod sokáig aludni, max. 7-7:30. Hozd egy kicsit előrébb az ebédet, ha tudod az ebéd utáni alvással együtt. És ne engedd, hogy 1,5-2 óránál többet aludjon ekkor. Talán beválik. :)
3/4 anonim válasza:
Az én lányom 27 hónapos, és mindig elég rossz alvó volt. Sokáig nagy küzdelem volt az esti alvás, főleg nyáron, hogy világos van, és ez általában független volt nála attól, hogy mikor alszik és mennyit napközben, de én mindig ragaszkodtam ahhoz, hogy fél körül legkésőbb aludjon. Volt jó pár hiszti e miatt, de mostmár kb. 2 hónapja eljutottunk oda, hogy ügyesen alszik fél-9-9-kor legkésőbb. Addig még játszhat, de mindig előre szólok, hogy nem sokára alvás van, számítson rá, és utána megbeszéljük, hogy már álmos a kutyus és a maci az ágyában. De hónapok alatt sikerült csak ide eljutni.
4/4 anonim válasza:
Hát nem tudom mennyire szabályos a mi módszerünk. Az én kislányom nem csak 10-ig van fent ha nem alszik hanem akár hajnali 3-ig!!!! ÁÁÁÁÁ
Szóval miután egy hetet kínlódtunk úgy döntöttem bevetek egy cselt.
Tableten letöltöttem egy nagyon unalmas ,,én kicsi pónim" részt ami jó sokáig tart. Sokat énekelgetnek benne.
Szóval ha alvás idő van előtte egy fél órával megyünk az ágyikóba. Az ágy melletti kis asztalra leteszem a táblagépet. Elkezdi a mese és 5 perc múlva picit lejjebb veszem a hangot. Aztán 10 perc múlva megint...
Most abban reménykedek, hogy ha megszokja, hogy minden nap ugyan abban az időben alszik el, akkor később már nem kell ügyeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!