9 hónap körüli babák anyukái, mennyi időt játszotok a gyermekkel?
semmit nem jàtszom vele,mert nem lehet. ami közös tevêkenysêgnek mondhatô,az a csikizês,puszilgatàs,rajtam tornàzàs. a mese,mondòka nem érdekli, jàtszani semmit nem lehet vele. nêha épîtek neki,de azonnal lerombolja. kukucsolni szoktunk, ênekelek neki ezt+azt, gyakran összeveszünk, pl. ha szappant, szenes fadarabot,vagy koszt eszik,esetleg a wc-t nyalja körbe,netalàn a kandallót akarja megölelni.
ên a konyhàba is plêdet terítek le,így a kövön sem fêltem. fazekat,fakanalat,habveröt,szilikon formàt kap,ellomol egy darabig
vagy etetõszêkbe ûl és kap ràgnivaló gyümit,kukit vagy kölesgolyót. a kutyàk meg kint vannak az udvaron, õrzik a hàzat.
Én mindig is figyeltem arra, hogy egyedül is "feltalálja" magát. Így ő is nagyon szépen eljátszik magában. 8 hónapos kora óta közlekedik a bútorok mentén, nekem sokszor csak annyi a dolgom, hogy csináljak neki akadályokat meg útközben leverendő dolgokat, amikkel elbíbelődik. Mióta ügyesen megtanult esni, már nem nem féltem annyira, pláne, hogy már nem is szokott.
Amikor együtt játszunk, akkor labdázunk, tornyot építek neki, hogy ledöntse, mondókázunk, ilyesmi. Jha és nagy sláger neki, ha a megtanult játékokat megkerestetem vele és "elhozatom" pl. "Hol a labda" megkeresi, nevetve odamászik, majd, mikor kérem odaadja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!