Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért habos a milupa 1-es...

Miért habos a milupa 1-es tápszer amikor összekeverem?

Figyelt kérdés
Ha csak langyos vízbe keverem ki a tápszer úgy is jól feloldódik mintha meleg vízzel lenne?

2013. dec. 18. 14:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

2 honapos kora ota kapja 2700 grammal szuletett most 10 hosan 9 kg

Nem volt tulsulyos sosem fel evesen volt 7640 g kislany amugy.

De nem ertem h miert kell espumisan azert a tapszerbe h elmenjen a habja. En adtam ugy is neki h habos volt. Semmi extra nem volt vele. Nemis idegesitett vegkepp,

Ahogy te csinalod az ugy van a dobozon feltuntetve h eloszor egy kisebb vizmennyiseggel kell osszekeverni es utana a tobbivel. De en ezzel sose szorakoztam. Egyszerre kevertem be mindet.

2013. dec. 18. 16:18
 12/13 A kérdező kommentje:

4400 grammal született a fiam. Ezentúl elsőbb vízel fogom bekeverni.

Amúgy sok levegőt nyel így is és olyankor mikor habos tele van buborékkal az üveg.

Szerintem elég hasfájós lehet.

Most nem tudom hogy a hasa miatt nyűgös e vagy mert a foga akar kibújni mert a két felső szem foga ki van türemkedve és az ínye olyan karcoló hegyes az íny alatt.

Eszi az öklét , nyáladzik már 2 hete.

2013. dec. 18. 16:25
 13/13 brigitta :) válasza:
Nem jo ha habos a tapszer ?
2014. jan. 27. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!