Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért habos a milupa 1-es...

Miért habos a milupa 1-es tápszer amikor összekeverem?

Figyelt kérdés
Ha csak langyos vízbe keverem ki a tápszer úgy is jól feloldódik mintha meleg vízzel lenne?

2013. dec. 18. 14:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy túlságosan felrázod?

Langyos-meleg vízben jobb a tápszer, mert a túl meleg vízben elveszíti a vitamin tartalmának nagy részét.

2013. dec. 18. 14:50
 2/13 A kérdező kommentje:
Azt írja a doboz hogy legalább 10 másodpercig rázzam össze.
2013. dec. 18. 14:53
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem. Ha nem elég meleg a víz, akkor nem oldódik fel rendesen, és csomók maradnak benne.

Azért habos, mert nagyon felrázod.

2013. dec. 18. 14:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Jó kézmeleg vízzel csináld, és ne rázd olyan sokáig. Úgy tökéletes esz. Feloldódik, nem lesz darabos és habos sem. Nekünk is habos volt az 1es Milupa az elején.
2013. dec. 18. 14:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Ne rázd, hanem egy kanállal kavard. Én így csinálom, és nem lesz habos. Az elején nekem is gondom volt ezzel, de aztán átálltunk a kanálra, és úgy sokkal jobb.
2013. dec. 18. 15:12
 6/13 A kérdező kommentje:
És hogyan csináljátok, elsőnek a tápszert teszitek a cumisüvegbe és rá a vizet és felrázás után még vizet, vagy elsőbb a vizet és utána a tápszert és fel rázás után még vizet?
2013. dec. 18. 15:43
 7/13 anonim ***** válasza:
Eloszor beleteszem a vizet amennyit akarok csinani rateszem a tapszert es vagy osszerazom vagy elkavarom. Van h habos lesz vqn h nem. 2 honapos kora ota hasznaljuk ezt a fajta tapszert igaz mar a ketteset issza 10 honapos elmult es soha nem volt gond vele, :-). Nem idegesitettem ezen sose magam. :-)
2013. dec. 18. 15:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Víz a cumisüvegbe, amennyit akarok csinálni. Ez be a mikróba, mikor olyan meleg ahogy kell, rá a tápszer, és utána felrázom ,de nem izomból, és nem sokáig.
2013. dec. 18. 15:56
 9/13 A kérdező kommentje:

És hány kilósak voltak a babáitok amikor ezt a fajta tápszert adtátok neki?

Az én babám 11 hetes és 7 kg.

Esetleg nap közben azért ébred gyakran mert nem elég neki a tápanyag?

Gyakran ébred fel úgy hogy nyüszög alszik 15 percet a babakocsiban aztán felébred és csak cumikával és tologatással alszik vissza, de van mikor arra ébred fel hogy nem megy a segge alatt a kocsi.

Mocorog , feszeng, mint aki be kakilt és közben sehol semmi, vagy mintha kényelmetlen lenne a helye, de sehol nem alszik el.

Se nem alszik se nem ébred fel néha csak csukja a szemét és nyüszög sír.

2013. dec. 18. 16:04
 10/13 A kérdező kommentje:

Én eddig úgy csináltam a tápszert hogy amikor kimostam a cumisüveget fejre fordítottam hogy csepegjen ki következő etetésig, és az üres cumis üvegbe tettem a kimért tápszert és utána egy kis vizet rá összerázni, aztán még egy kis vizet az elért mennyiségért.

Volt olyan hogy olyan habos volt hogy espumazint kellett cseppenteni az üvegbe hogy eloszlassa a habot.

Pedig infarcolt is kap minden evés előtt.

2013. dec. 18. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!