Miért habos a milupa 1-es tápszer amikor összekeverem?
Nem lehet hogy túlságosan felrázod?
Langyos-meleg vízben jobb a tápszer, mert a túl meleg vízben elveszíti a vitamin tartalmának nagy részét.
Nem. Ha nem elég meleg a víz, akkor nem oldódik fel rendesen, és csomók maradnak benne.
Azért habos, mert nagyon felrázod.
És hány kilósak voltak a babáitok amikor ezt a fajta tápszert adtátok neki?
Az én babám 11 hetes és 7 kg.
Esetleg nap közben azért ébred gyakran mert nem elég neki a tápanyag?
Gyakran ébred fel úgy hogy nyüszög alszik 15 percet a babakocsiban aztán felébred és csak cumikával és tologatással alszik vissza, de van mikor arra ébred fel hogy nem megy a segge alatt a kocsi.
Mocorog , feszeng, mint aki be kakilt és közben sehol semmi, vagy mintha kényelmetlen lenne a helye, de sehol nem alszik el.
Se nem alszik se nem ébred fel néha csak csukja a szemét és nyüszög sír.
Én eddig úgy csináltam a tápszert hogy amikor kimostam a cumisüveget fejre fordítottam hogy csepegjen ki következő etetésig, és az üres cumis üvegbe tettem a kimért tápszert és utána egy kis vizet rá összerázni, aztán még egy kis vizet az elért mennyiségért.
Volt olyan hogy olyan habos volt hogy espumazint kellett cseppenteni az üvegbe hogy eloszlassa a habot.
Pedig infarcolt is kap minden evés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!