Szerintetek túl öltöztetem a babámat és azért sír?
Ma délelőtt adtam rá....
pelenka
rövidújjú bady
1 pár vastag zokni
vastag harisnya nadrág
1 vékony blúz
1 rugdalozó
1 vastag bunda csak textil mamusz cipő
1 vastag polár kabát
1 vastag polár nadrág
1 tollpihés csekis anyagú babakocsi zsák
1 szőrös pléddel betakarva
1 babakocsi védő vastag ami fel fogja a hideg szelet.
Létcci ne legyél ennyire aggódó anyuka.
Az enyém az volt és még 6-7 évesen is így öltöztetett(télen nyáron)
Nekem meg mindig melegem volt meg izzadtam és még én voltam a rossz ha nem akartam sok réteg ruhát felvenni....
16/l
1 vastag polár kabát
1 vastag polár nadrág Ezt holnap hagyd ki és akkor nem fog sírni.
Tegnap este amikor elmentünk sétálni már csak próba képp én adtam rá egy rövid újjú badyit és egy pár zoknit és egy rugdalózót 1 vastagabb overált toll zsákot és takarót, kocsi takarót.
De már akkor elkezdett sírni amikor a sapkát ráadtam az overál után még be se tettem a kocsiba már órdított.
Kapott a mamától mikulásra egy nagyon szép gyapjú szerű vastagságú vastag sapkát, lehet azt nem tűri?
Karácsonykor lesz 3 hónapos a babám.
Már akkor ordít a babám amikor a sapit az overált ráadom és majd csak utána teszem be a babakocsiba, ki szoktam tolni az udvarra és ott igazítom be a kocsiba de még 5 percig sír ringatás mellett és utána el is alszik.
De út közben szokott nyüszögni.
Jók a ruhák méretei?
Nem lehet, hogy most már azért sír, mert kicsik a ruhák, kényelmetlenek?
Amúgy lehet azért sír mert macera az öltözködés és unja, adj a kezébe valamit nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!